Välj en smart företagsjulklapp som uppskattas av alla

Julen närmar sig med stormsteg och det är dags att tänka på julklapp till personalen. Men hur hittar du en gåva som passar och uppskattas av alla? Här får du tips om en företagsjulklapp som slår det mesta och kommer få dina medarbetare att le!

Visst kan det kännas som en omöjlig uppgift att hitta en företagsjulklapp som passar alla medarbetare, oavsett personlighet, smak och intressen. Vi har nog alla erfarenhet av julklappar som delats ut i all välmening av arbetsgivaren, men som ändå faller platt bland personalen. En trist musmatta, en plastig stegräknare eller billiga chokladpraliner. Nej, bättre kan du!

Den smarta företagsjulklappen

Men finns det verkligen en företagsjulklapp som passar alla? Ja, det kanske är svårt att tro att det går att hitta något som alla på arbetsplatsen kan uppskatta, ingen människa är ju den andra lik, men det finns faktiskt en riktigt smart lösning på det här problemet. Lösningen är dessutom mycket enklare än du tror! Ge personalen ett gåvokort och låt dem välja gåva själva. Kan det bli bättre?

Gåvokort för alla smaker

Med ett gåvokort från Parnass kan medarbetarna välja den perfekta julklappen i lugn och ro. Mottagaren av gåvokortet får nämligen själv välja bland ett färdigt urval av kvalitets- och märkesprodukter. Du som arbetsgivare väljer bara prisklass och vilken inriktning gåvokortet ska ha, till exempel inredning, delikatesser eller matlagning, och inom kort får du korten levererade till dig. Lätt som en plätt!

Gör dina medarbetare glada i jul med rätt företagspresent.

Parnass hjälper dig med klapparna

Hos Parnass hittar du de bästa och mest populära gåvokorten på marknaden till riktigt bra priser, och alla gåvor är noga utvalda för att sprida glädje och uppskattas av gammal som ung. Just i år har Leif Mannerströms gåvokort varit extra populärt, kanske för att mottagaren får hela tre gåvor! Utöver den valfria gåvan får nämligen mottagaren en bonusgåva och dessutom en kokbok skriven av Mannerström själv.

Stort utbud och variation

Joyful Giftcard ett uppskattat gåvokort.
Ett annat populärt gåvokort som du kan hitta hos Parnass är Joyful Giftcard. Det här kortet erbjuder det allra största utbudet och variationen av gåvor att välja mellan. Och om du vill vara lite extra omtänksam i jul, kan du till och med välja ett gåvokort där 50 kronor per kort går till Rädda Barnen. Det finns många fler gåvokort att välja mellan, så gå in och hitta din favorit! För visst skulle du också uppskatta ett gåvokort i företagsjulklapp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett + fjorton =

Relaterade inlägg

Skriv och tryck Enter.

Till toppen