Tjäna pengar till din förening

Sälj enkla produkter och tjäna pengar till din förening
Det finns många ideella föreningar i Sverige som har ett stort behov av att tjäna pengar till föreningskassan. Det enklaste sättet att göra det är genom försäljning av produkter som det finns en stor efterfrågan på. Newbody erbjuder en möjlighet för föreningar att göra detta genom att sälja snygga och enkla träningsplagg, strumpor och kläder.

Föreningar spelar en väldigt viktig roll för sammanhållningen i Sverige. Människor möts, får meningsfulla fritidsaktiviteter och lär sig de demokratiska spelreglerna. För att föreningarna ska kunna bedriva sin verksamhet behöver de ha intäkter. På senare år har Newbody blivit en mycket stor aktör i förenings-Sverige och deras försäljning har hjälpt många föreningar att få pengar för att finansiera sina idrottsläger, renovera sina klubblokaler och betala arvoden till sina ledare. Här beskriver vi hur Newbody hjälper föreningar att sälja lättsålda och användbara produkter.

Enkel försäljning av plagg som människor behöver

Newbodys koncept för att tjäna pengar till föreningen är enkelt. En ansvarig i föreningen hör av sig till Newbody och meddelar att de är intresserade av att sälja varor. Ett startpaket med varor skickas hem till dem som ska sälja, med tillhörande talonger där säljarna fyller i vilka kunderna är och vad de vill köpa. Föreningen får även en digital länk så att försäljningen kan ske på internet. Varorna levereras sedan till säljaren som får dela ut till kunderna och ta betalt. Föreningen får då snabbt in pengarna på föreningskontot. Föreningen får dessutom en fast kontaktperson hos Newbody som är den enda som föreningen behöver ha kontakt med.

Enkel försäljning av plagg som människor behöver

Lättsålda kläder och kryddor – kärnan i Newbodys sortiment

Många drar sig för att sälja produkter för att samla in pengar till sin förening, då man är rädd att behöva sälja svårsålda varor. Så är inte fallet med Newbody. Newbody har funnits sedan i slutet på 1980-talet och har sedan dess sålt varor för över en miljard kronor. Produkterna som har genererat den här omsättningen är framförallt träningskläder, strumpor och kalsonger. Över 9 av 10 av Newbodys kunder kan rekommendera deras produkter, vilket visar att de är väldigt omtyckta.

Det är lätt att förstå att produkterna säljer så bra, det är mycket vanligt att man har underskott på basvaror som kalsonger och strumpor. Av någon outgrundlig anledning så tenderar sådana varor att försvinna. På samma sätt förhåller det sig med kryddor. Ofta saknar man någon krydda i hemmet som man gladeligen köper om någon knackar på och erbjuder den i sitt sortiment. Newbody har utvecklat produkter som kunderna vill ha, vilket måste anses som nyckeln till att det går så bra för företaget och för föreningarna som säljer deras produtkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × tre =

Relaterade inlägg

Skriv och tryck Enter.

Till toppen