Svalkande kyldynor för varma hundarJag har erfarenhet av hundar med olika sorters päls och färg. Till exempel så märks det tydligt att vår corgi Sockan, som är svart till stor del, blir varmare än vår förra hund Citrus. Citrus var en eurasier med tjock underull och täckpäls. Man kan tro att hon med den tjocka pälsen skulle bli väldigt varm men underullen hjälpte faktiskt till att hålla henne sval. Den ljusa pälsen var också en fördel när det gällde att hålla henne sval.

Hur svalkar man en varm hund?

Nu när solen och värmen börjar komma är det viktigt att kontrollera att våra älskade hundar inte blir för varma. Det finns många tillfällen som en hund kan behöva extra svalka, som till exempel i bilen, under utflykten, på en utställning eller på badstranden. En hund kan inte svalka av sig som vi gör. Den kan behöva hjälp med att kylas genom ett kallt bad eller att den har en sval plats att ligga på.

Ofta finns möjlighet för hunden att kunna ligga svalt men vid speciella tillfällen kan det behövas något mer som hjälper din hund med att sänka temperaturen i kroppen. Det är just då en kyldyna är bra att ta till. De kylmattor som Hundshoppen.se säljer är fyllda med svalkande gel och blir kall när hunden lägger sig på den. Det som är bra är att man inte behöver använda något vatten eller kyl/frysskåp.

Kyldyna från Hundshoppen.se

En kylmatta hund är lätt att ta med och kan användas hur många gånger som helst. När dynan inte används ska den förvaras svalt för längsta hållbarhet. Hundmattan med kylfunktion kan vikas ihop när den inte används och sparar på det sättet plats. Var kan man då köpa en kyldyna som passar just din hund och din stil? Gå in på Hundshoppen.se där du hittar flera olika stilar av kyldynor/kylmattor till hundar. Till exempel så har de kylmattor i flera olika färger, mönster och storlekar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 12 =

Relaterade inlägg

Skriv och tryck Enter.

Till toppen