Segla med besättning med More Sailing


Under en seglingsresa lär du känna nya människor, besöker många platser och får bad, sol och äventyr samtidigt. En seglingsresa passar både dig som har seglingserfarenhet eller inte har någon erfarenhet alls av segling. Kanske har du funderat på att testa på segling på ett enkelt sätt. Vill man lära sig mer om segling så får man delta hur mycket eller hur lite man vill. Med på seglingsresan finns det en skeppare samt en värd ombord. De tar hand om bland annat matlagning, segling och planering. Ombord serveras både frukost och lunch vilket gör att du äter och dricker bra under färden.

Koppla av helt när allt ingår

Vid köp av More Sailings seglingsresa har du allt paketerat och klart från början. Meningen är att du ska kunna koppla av helt utan att behöva tänka på annat. Allt från flygbiljett till maten som serveras ingår i More Sailings seglingsresor. Man slipper därmed all planering som annars ofta behövs inför en resa.

Dagar med segling, sol, bad, god mat och äventyr

Med More Sailing kan du Segla i Kroatien, Segla i Grekland, Segla i Italien, Segla i Karibien. Med en segelbåt kan du nå platser som du annars inte skulle nå. Besättningen visar nya sevärdheter varje dag som till exempel kritvita stränder, dolda vikar, idylliska byar, vackra laguner samt korallrev.

Åka ensam, som par eller som grupp

Med More Sailing kan du resa ensam och träffa nya vänner, eller så kan du resa som ett par, med en grupp vänner, familj eller företag. Båtarna går att boka av en eller upp till tio personer. Fylls inte en hel båt kommer du träffa andra resenärer ombord vilket gör att du lär känna nya människor. Du får en kombination av en aktiv semester och en avkopplande semester eftersom du själv väljer hur delaktig du vill vara i seglingen eller om du hellre vill njuta av färden.

En seglingsresa ger dig något du kanske inte är van vid och du kommer få minnen för livet. Du får uppleva underbar segling samtidigt som du kan koppla av och fullständigt njuta av din semester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =

Relaterade inlägg

Skriv och tryck Enter.

Till toppen