Så skapar du din canvastavla

Att kombinera konst och fotografi är något som är möjligt tack vare att Bestcanvas.se erbjuder ett varierande sortiment med väggdekorationer, kuddar, filtar, handdukar, muggar, musmattor, pussel och det senaste: munskydd. Det som gör produkterna unika och personliga är att de trycks upp med det foto som du väljer. Det kan vara allt ifrån ett kärt husdjur, minnen från bröllopsdagen eller en bild på barnbarnen till mor- och farföräldrarna. På så sätt kan du spara på dina minnen mer än att låta dem ligga på en dator eller damma igen i en låda.

Dina käraste foton blir till vackra tavlor

Med hjälp av modern tryckteknik trycks dina foton fram på bästa sätt efter det du önskar. Har du valt en canvasduk så görs det på en speciellt anpassad duk för digitala utskrifter och om du exempelvis valt en affisch så trycks den på äkta fotopapper. Trycket görs med ett latexbläck som är vänligt både för barn och djur. Dessutom görs det så miljövänligt som vi kan då all elförsörjning i fabriken kommer från förnybara källor.

Skapa en personlig canvastavla – steg-för-steg:

Personliga canvastavlor är en av de produkter som är populärast, så här kommer en kort genomgång på hur du går till väga för att skapa din egen canvastavla hos BestCanvas:

 • Du börjar på Bestcanvas.se där du tydligt kan se texten ’Skapa’ – tryck där!
 • Nu väljer du den bild du vill ha.
 • När bilden har laddat klart så får du till höger en förhandsgranskning på hur din tavla kommer att se ut. Där kan du flytta på ditt foto tills det är anpassat till ramen så som du vill ha det. Du kan också zooma in och lägga till en text.
 • Till vänster på hemsidan ser du vilka format och storlekar du har att välja bland i olika prisklasser och du klickar enkelt i det du vill ha.
 • Standardtjockleken på tavlan är 2 cm men om du vill ha tjockare så har du möjlighet att välja det.
 • Sedan har vi kommit till olika kantalternativ som du kan välja bland:
 • > Utsträckt- fotot är utsträckt över kanterna.
  > Invikt kant – fotot är vikt över kanterna.
  > Speglad – fotot är speglat över kanterna.
  > Svart – kanterna är svarta.
  > Vit – kanterna är vita.

 • Sist kan du välja om du vill att ditt foto ska vara som det är eller om du vill göra det svartvitt.

Längst ned kan du nu se en kort sammanfattning över din canvastavla med storlek, format, ram och vilket kantalternativ som du har valt samt vilket pris det landat på. När du är nöjd så klickar du dig sedan vidare till kassan där du fyller i din adress och väljer betalningsalternativ. Efter 1-5 arbetsdagar så är din canvastavla hemma hos dig.

Rabattkod Bestcanvas.se

>> Använd koden PRESENTO86 och spara upp till 86% hos BestCanvas.se.

Passa på och besök BestCanvas.se idag för att hitta och skapa personliga canvastavlor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 + fyra =

Relaterade inlägg

Skriv och tryck Enter.

Till toppen