Ny look med hårförlängningar


Det kan finnas många olika anledningar till varför man funderar på att skaffa löshår eller hårförlängningar. Ditt hår har kanske blivit tunnare med åldern eller så kan du drabbas av till exempel vitamin- och mineralbrister som kan göra att håret tillfälligt förtunnas. Du kan ha ett tunt fint hår från början och vill vid något speciellt tillfälle ändra din frisyr med mer volym och längd. Det finns dock gott om lösningar för att ändra din frisyr som du vill ha det.

Olika typer av hårförlängningar

Den som vill ge sig själv ett rejält hårsvall hittar löshår, hårförlängningar, hårvårdsprodukter och stylingverktyg hos Pozehair.se. De har till exempel något som heter Poze Clip On Löshår, som fästs i ditt hår med fastsydda clips. Sen har Pozehair något som kallas för Tape On Löshår, som tejpas fast i ditt hår. Poze Keratin Extensions är en annan variant som sätts fast i ditt hår med vax och som håller i ca 3 månader vid korrekt insättning och skötsel.

Hårprodukter för ökad volym och hårlängd

Det finns ett stort urval av produkter för hårförlängning som du kan köpa och knipsa fast i ditt eget hår för att få det att se fylligare ut. Det är bra om du provar dig fram och hittar löshår och hårförlängningar som passar dig och den färgeffekt du vill uppnå. Kanske vill man få maximal volym och samtidigt förlänga sitt hår.

Du kan enkelt beställa löshår från nätet som du själv sätter in. Det finns utförliga instruktioner som du kan använda dig av. Läs på noga innan du sätter in hårförlängningar och tar ut dem igen. Löshår kräver att du är försiktig för att undvika att skada både ditt eget hår och löshåret.

Att stajla löshår och hårförlängningar

Vårda löshåret och följ de råd som ges för den produkt man köpt. Man kan använda speciella utredningsborstar i svinborst för att inte slita i onödan på håret. Satsa på hårprodukter av god kvalitet och undvik hårvårdsprodukter som innehåller ämnen som kan torka ut och förstöra ditt löshår. Du kan stajla löshår precis som vanligt hår, men tänk på att använda skonsamma hårstylingprodukter. Vill du veta mer om olika sorters löshår och hur man använder det, få tips om bra hårvårdsprodukter så gå in på Pozehair.se för mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × ett =

Skriv och tryck Enter.

Till toppen