Konfirmationspresent

Handla Konfirmationspresent på nätet. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Köp en Konfirmationspresent och gör någon glad.

 

Konfirmationspresent - vad ska man köpa?

En av de största händelserna för många ungdomar är konfirmationen, för att konfirmera sig är ju inget man gör i en handvändning. Istället ligger det en hel del plugg, lärdomar och möda bakom detta steg, vilket gör att det inte alls är fel att erkänna att personen som konfirmerar sig tagit ett stort steg. Detta gör man i regel i Sverige genom att fira konfirmanden, både med en fest eller liknande tillställning samt genom att ge honom eller henne en eller flera konfirmationspresenter. Men vad ska man egentligen köpa i konfirmationspresent? Här kommer några förslag:

Traditionella konfirmationspresenter är bland annat smycken med kors, t.ex. en halskedja, samt andra silver eller guldföremål, beroende på mottagarens smak. Alla föremål som kan graveras med ett datum, namn eller varför inte en personlig hälsning kan anses vara passande som konfirmationspresent för tanken är i regel att presenten ska vara klassisk och något som mottagaren använder länge, istället för något mer trendigt och dagsaktuellt, som t.ex. teknik.

Många konfirmander önskar sig även förstås pengar numera, men för den som tycker att detta känns lite för opersonligt kan även presentkort vara ett bra alternativ.

En del vill även lära konfirmanden något eller komma med ett budskap. I dessa fall kan t.ex. en väl vald bok eller skiva vara ett bra val, men tänk på att de flesta konfirmander inte uppskattar att bara få detta (även om det ofta är en konfirmationspresent som givaren lagt mycket tid och möda på att få rätt), utan en present av detta slag blir i regel bäst om den kombineras med en annan present också.

Upplevelsepresenter är också en starkt växande trend, i alla sammanhang idag, och konfirmationer är inget undantag. Tror du att konfirmanden alltid drömt om att göra något särskilt, varför inte kolla upp om det finns ett passande presentkort för detta att ge bort?

 

EcoFlow River Portable Power Station

EcoFlow River Portable Power Station
5 995 kr

Oavsett om det är friluftsliv eller jobb som tar dig ut i naturen vill du inte vara helt avskärmad från omvärlden. Datorn, kameran, telefonen och en hel massa andra prylar kräver ström, och det kan vara knepigt att hålla liv i allt när du inte har tillgång till eluttag. Då kommer EcoFlow River till din räddning: denna extremt kraftfulla powerstation låter dig ladda allt på en gång!EcoFlow River är lätt och smidig att ta med sig, och har en kapacitet på hela 114 000mAh. Det räcker till exempel för att ladda upp din laptop upp till 9 gånger eller för mer än 30 laddningar av din smartphone! Perfekt att ta med på campingen, bilsemestern och alla andra tillfällen då du vill kunna använda dina älskade prylar obehindrat trots att du är ute på vift. Powerstationen har totalt 11 uttag, bland annat USB 2.0, USB-C och DC-portar, och uttagen kan användas samtidigt utan att effekten avtar. Batteriet i EcoFlow River laddas upp antingen via eluttaget eller via bilens 12V-uttag. River håller laddningen i minst ett år och fungerar därför jättebra som reservbatteri att plocka fram om det blir strömavbrott. Fakta om EcoFlow River Portable Power StationStå aldrig strömlös ? kraftfulla powerstationen EcoFlow River laddar allt från dator till kamera och telefon!Perfekt för camping, friluftsliv och jobb på platser där du inte har tillgång till eluttagKan användas för att ladda/driva laptop, systemkamera, smartphone, drönare, mini-kyl, gitarrförstärkare, lampor med meraBatteriet håller laddningen i ett år ? ladda upp och ha tillgängligt om det blir strömavbrott!Totalt 11 portar som kan användas samtidigt:2 x USB (5V, upp till 2.4A)2 x USB 2.0 (5V/9V/12V, upp till 2.4A)2 x USB-C (5V/9V/12V, upp till 2.4A)2 x DC-port (5,5 x 2,5 mm, 12v, upp till 8A)2 x AC-port (220V 50Hz) 1 x 12V-uttag (12V, upp till 8A)Kapacitet: 114 000mAh (3.6V) / 412WhEffekt: 500W (300AC, 200DC)Display visar aktuell batteristatusDrivs av ett återuppladdningsbart litium-ion batteriLaddas upp via vägguttag (220V 50Hz, laddtid 6 timmar) eller via bilens 12V-uttag (laddtid 9 timmar), adapter medföljer Kan även laddas med River Solar Charger (medföljer ej)Kan användas i temperaturer från -20°C till 60°C (optimal förvaringstemperatur 0°C-35°C)Tål 500 laddningscyklerMått: 25 x 16 x 20,8 cmVikt: 5 kgVattentåligt ytskikt, IP63Observera! Kan ej driva hårtork, kaffekokare, vattenpump, kylskåp och andra apparater som kräver mer än 500WFörpackningen innehåller:EcoFlow River Power StationAC-adapter för laddning i vägguttag12V-adapter för laddning i bilUSB-C-kabelDC-kabelDC-adaptrarSnabbstart-guide och bruksanvisning (engelska)EcoFlow River Portable Power Station

Zenkuru Infraröd Bastu

Zenkuru Infraröd Bastu
3 495 kr

När kroppen känns stel och musklerna ömma längtar du desperat efter den där spahelgen du aldrig hinner komma iväg på. Att bygga om badrummet för att få plats med en traditionell bastu känns garanterat som överkurs, men med smidiga och portabla Zenkuru Infraröd Bastu fixar du lyxigt bastubad på nolltid hemma! Koppla av och låt de värmande infraröda strålarna mjuka upp din kropp på djupet! Bastun använder sig av FIR-teknik och når 70°C på bara några minuter. Med fjärrkontrollen reglerar du både temperatur och timerfunktion, och bastuns utformning gör att du har händer och huvud fria. Att använda IR-bastun är dessutom lätt som en plätt! Du viker upp bastutältet och placerar de tre värmepanelerna på sidorna, viker upp stolen och sätter dig till rätta i tältet med fötterna på fotpanelen. Dra upp dragkedjan och känn hur den behagliga värmen mjukar upp dina stela muskler, ökar blodcirkulationen och värmer hela kroppen. När du bastat klart viker du enkelt ihop bastutältet med värmepanelerna i förvaringsväskan. Med vår portabla infraröda bastu kan du unna dig avslappning deluxe på hemmaplan!Fakta om Zenkuru® Infraröd BastuNjut av den ultimata avkopplingen hemma med en portabel infraröd bastu!Avslappnande och uppmjukande för kroppen, förbättrar blodcirkulationen och kan lindra muskelvärk, stelhet och ömhetAnvänder Far IR-teknik (FIR) med tre värmepanelerEnkel att montera, kräver inga verktygPortabel och smidig att förvara i den medföljande förvaringsväskanJusterbar temperatur, 35°C-75°CNår 70°C på fem minuterTimerfunktion: 10-90 minuterInbyggt överhettningsskyddEffekt: 600WAnsluts till vägguttaget, AC 220V/50HzSladdlängd: 140 cmMått, uppvikt: cirka 100 x 85 x 65 cmMått, hopvikt i förvaringsväska: cirka 100 x 70 x 20 cmVikt: cirka 10 kgMaterial: polyestertaft, värmetålig textilRengöring: torka av bastutältet med fuktig trasaFörpackningen innehåller:Bastutält3 värmepanelerFotpanelStödpanelVikbar stol FjärrkontrollFörvaringsväskaManual (svenska, danska, norska, finska, tyska och engelska)Manual på svenska, danska, norska, finska, tyska och engelska kan laddas ner härZenkuru Infraröd Bastu

Zenkuru Massagedyna

Zenkuru Massagedyna
2 995 kr

Haft en stressig dag? Känns ryggen trött, ländryggen öm och nacken spänd? Dags att ge dina hårt arbetande muskler en välbehövlig paus, och du behöver inte ens komma ihåg att boka tid hos en massör! Sätt dig bara till rätta på massagesitsen i soffan, fåtöljen eller kontorsstolen och låt hela kroppen njuta av lyxig och avkopplande shiatsu-massage! Zenkuru Massagedyna med värme har roterande massagekulor för både nacke och rygg. Dessutom har sätet vibration och luftkuddar som behagligt masserar dina höfter och lår ? snacka om att hela kroppen kopplar av! Välj mellan massage för hela ryggen, ländryggen eller skuldrorna, med fjärrkontrollen anpassar du shiatsu-massagen helt efter dina önskemål! Koncentrera den till en specifik del av ryggen, styr massagekulorna i höjdled, slå av och på både värme och vibration ? du hör ju själv hur skönt det låter!Att koppla av i Zenkuru Massagedyna är som att ha en väldigt duktig och lyhörd massör tillgänglig hemma ? redo när dina muskler behöver det som bäst! Fakta om Zenkuru MassagedynaMassagesits med värme, vibration och många inställningsmöjligheter!Shiatsu-massage ? avkopplande och djupgående massage!Masserar nacke, skuldror, rygg, höfter och lårens baksidaFörbättrar blodcirkulationen och minskar muskelspänningar och ömhetLindrar neuropatisk smärta och muskelvärkMassagekulor med värme för nacke och rygg13 luftkuddar för luftkompressionsmassage av höfter och lår, ställbart tryckVibrerande säte masserar höfter och lår i tre olika styrkorMassagekulorna för ryggen är ställbara i höjdled Styrs med fjärrkontroll, många inställningsmöjligheter för att koncentrera massagen på ett speciellt ställe eller massera hela kroppen!Automatisk avstängning efter 15 minuterFästs på en vanlig stol med medföljande spänne, kan även användas i fåtölj och soffaMått: ryggdelen är 78 x 50 x 20 cm, sätet är 40 x 55 x 3 cm Vikt: 8 kgEffekt: 60W, spänning: 12VAnsluts med den medföljande sladden till vanligt vägguttag, 230VTål ej tvättmaskin, men kan torkas av med fuktig trasaObservera! Ej avsedd för användning i bil!I förpackningen:MassagesitsFjärrkontroll Adapter och sladd för anslutning till vägguttagManual (svenska, danska, norska, finska, engelska, tyska)Manual på svenska, danska, norska, finska, engelska och tyska kan laddas ner härZenkuru Massagedyna

Denver El-Scooter

Denver El-Scooter
2 995 kr

Va, promenerar du fortfarande?! Nuförtiden finns det ju så vansinnigt mycket effektivare sätt att förflytta sig på, typ svävande brädor och intergalaktiska portaler. Eller ja, kanske inte just idag. Däremot finns det el-scootrar, och det är ju nästan samma sak! Denver El-scooter har en maxhastighet på cirka 20 km/h och du kan färdas upp till 1,2 mil på en laddning. Och du, du behöver inte ens sparka ? du gasar genom att vrida på handtaget! Mycket roligare, och som bonus blir inte dina skosulor lika slitna som förr! På styret finns elektrisk broms och en display som visar hastighet och sträcka. Det har du ju inte direkt koll på när du promenerar! Den elektriska kickbiken har en hopfällbar aluminiumram ? perfekt för dig som pendlar och vill rulla till tåget! Och för dig som vill rulla ut och göra några ärenden på lunchen! Och för dig som vill förflytta dig miljövänligt! Säg hej till ett roligare sätt att förflytta sig mellan punkt A och B, helt enkelt! Fakta om Denver El-scooterSwisha fram på en eldriven sparkcykel!Vikbar och lätt att bära med sigGasreglage, elektrisk broms och display på styretElektrisk broms för framhjulet, mekanisk fotbroms för bakhjuletDigital display visar hastighet, sträcka och batteristatus Modell: Denver SCO-65100250W motorMaxhastighet cirka 20 km/hMaxsträcka per laddning: upp till 12 km (beroende av belastning, väglag och temperatur)Maxbelastning: 100 kgKlarar 20° stigning6,5 gummihjulAluminiumramLED-ljus framDrivs av ett återuppladdningsbart batteri, 4000mAhLaddtid: 2-3 timmarMått (uppfälld): 97 x 42 x 108 cmMått (ihopvikt): 108 x 42 x 28 cmVikt: 8,9 kgRengöring: torkas av med fuktig trasaElektrisk kickbike får köras överallt där du får cyklaAnvänd skor när du åker el-scooterObservera! Viss montering av styret krävs före första användningRekommenderas från 14 år Innehåll i förpackning:Denver el-scooterAdapter och strömkabel anpassat för vanligt hushålls-uttagManual på svenska, danska, tyska, engelska, franska, finska, polska, nederländska, portugisiska, italienska och spanskaDenver El-Scooter

Porsche 4-cylindrig Carreramotor Byggsats

Porsche 4-cylindrig Carreramotor Byggsats
2 495 kr

Bilmodeller och deras motorer har kommit och gått genom åren, men Porsche 547 har fortfarande en speciell plats i racingvärlden! Den 4-cylindriga Carreramotorn har puttrat under huven på bland annat vrålsnygga 550 Spyder och gett Porsche åtskilliga racingsegrar. Men visst känns det lite tråkigt att hålla den ikoniska motorn undangömd, och med denna Porsche-modell sätter du Carreramotorn i det rampljus den förtjänar! Byggsatsen följer motorns originalritningar, har 300 delar och flera rörliga komponenter. För att du ska kunna njuta av den tyska ingenjörskonsten fullt ut är delar av motorn transparenta ? se hur vevaxeln roterar och ventilerna öppnas när du startar motorn! Gnistorna i cylindrarna simuleras med hjälp av lysdioder. För att maxa Porsche-upplevelsen har modellen även en ljudmodul som ger ifrån sig originalljudet från motorn. Modellen är batteridriven och monteras utan lim. Det medföljande häftet är fullspäckat med nördig bakgrundsinfo om den ikoniska motorn ? det här är helt enkelt det ultimata modellbygget för Porsche-fantasten! Är det istället Porsche 911 som är din drömbil måste du såklart spana in byggsatsen med en 6-cylindrig Boxermotor!Fakta om Porsche 4-cylindrig Carreramotor ByggsatsByggmodell av den klassiska motorn från Porsche CarreraPerfekt modellbygge för Porsche-fantasten!Officiell licensierad Porsche-produkt som följer originalritningarnaModell i skala 1:3 med 300 bitarMotor-modellen har flera rörliga komponenter, exempelvis vevaxel, kolvar och ventilerTransparenta delar gör det möjligt att se delar av motorn som annars är doldaGnistorna i cylindrarna simuleras med lysdioderLjudmodul med det klassiska ljudet från CarreramotornModellen skruvas ihop och monteras helt utan limIhopbyggd mäter motormodellen 27,5 x 28,5 x 28 cmKräver 3 st AA-batterier (medföljer ej men kan köpas här på sidan)Material: plastRekommenderas från 14 årFörpackningen innehåller:Byggmodell i 300 delarHäfte med bygginstruktioner och Porsche-fakta (text på engelska och tyska)Porsche 4-cylindrig Carreramotor Byggsats

Kodak Scanza Filmskanner

Kodak Scanza Filmskanner
2 195 kr

Har du också diabilder som du inte längre kan titta på eftersom projektorn gått sönder? En massa filmnegativ som du tänkt göra något med sedan 90-talet? Eller obskyra Super 8-filmer som inte alls känns så super längre? Det är dags att ta itu med dem nu ? med filmskannern Kodak Scanza digitaliserar du enkelt din analoga fotogömma!Till filmskannern får du med hållare för ett helt gäng olika filmformat. Fäst filmen du vill skanna i hållaren och för in den i skannern så sköter Scanza resten. På skannerns skärm ser du en förhandsvisning av bilden, och du kan justera färg och ljusstyrka. På några sekunder har Scanza digitaliserat din bild. Filerna sparas på det medföljande SD-minneskortet, så du behöver inte ens ha skannern kopplad till en dator medan du använder den. Tågluffen efter gymnasiet, lillebrors första sommar eller bilderna från föräldrarnas bröllop ? digitalisera dina analoga minnen med smidiga filmskannern Kodak Scanza! Fakta om Kodak Scanza FilmskannerDigitalisera dina analoga bilder med en smidig filmskanner som bland annat skannar diabilder och negativ!Filmformat som stöds: 135 mm, 126, 110, Super 8 och 8Sensor: 14 megapixlar, CMOS 14 megapixlar (möjlighet till 22 megapixlar interpolerat)Justera upplösning, ljusstyrka och färgbalans direkt i skannernStällbar färgskärm: 3.5 tum LCD-display Filformat: JPEGMinnestyp: SD-kort (upp till 128GB)Efter skanning kan du koppla Scanza till datorn med medföljande USB-kabel och föra över bilderna, ingen minneskortläsare eller mjukvara behövs (fungerar både till PC och Mac)Mått: 12 x 12 x 12,7 cmVikt: 460 gramObservera! Kodak Scanza har inget inbyggt minne utan måste användas med ett SD-minneskort. Ett 32gb minneskort medföljer Modell: Kodak Scanza Digital Film ScannerFörpackningen innehåller:Kodak Scanza filmskanner32gb minneskortAdaptrar för film (135 mm, 126, 110, Super 8 och 8)USB-kabelHDMI-kabelAC AdapterVideokabelRengöringsborsteManual (engelska)Kodak Scanza Filmskanner

Porsche 6-cylindrig Boxermotor Byggsats

Porsche 6-cylindrig Boxermotor Byggsats
1 995 kr

Få bilar har väl fått samma kultstatus som vrålsnygga Porsche 911! Under huven gömmer sig en sexcylindrig Boxermotor ? minst lika viktig för 911:ans status som själva designen. Nu är det ju himla trist att den ikoniska motorn ska vara undangömd ? och med denna Porsche-modell sätter du motorn i det rampljus den förtjänar! Byggsatsen har 290 delar och följer motorns originalritningar. För att du ska kunna njuta av den tyska ingenjörskonsten fullt ut är delar av motorn transparenta ? se hur vevaxeln roterar och ventilerna öppnas när du startar motorn! Gnistorna i cylindrarna simuleras med hjälp av lysdioder. För att maxa Porsche-upplevelsen har modellen även en ljudmodul som ger ifrån sig originalljudet från motorn. Modellen monteras utan lim och drivs av batterier. Det medföljande häftet är fullspäckat med nördig bakgrundsinfo om den klassiska bilmodellen ? det här är helt enkelt det ultimata modellbygget för Porsche-fantasten! Är det istället Porsche Carrera som är din drömbil måste du såklart spana in byggsatsen med en 4-cylindrig Carreramotor!Fakta om Porsche 6-cylindrig Boxermotor ByggsatsByggmodell av den klassiska Boxermotorn från Porsche 911Perfekt modellbygge för Porsche-fantasten!Officiell licensierad Porsche-produkt som följer originalritningarnaModell i skala 1:4 med 290 bitarFlera rörliga komponenter, exempelvis vevaxel, kolvar och ventilerTransparenta delar gör det möjligt att se delar av motorn som annars är doldaGnistorna i cylindrarna simuleras med lysdioderLjudmodul med det klassiska ljudet från boxermotornModellen skruvas ihop och monteras helt utan limIhopbyggd mäter motormodellen 32 x 25 x 28 cmKräver 3 st AA-batterier (medföljer ej men kan köpas här på sidan)Material: plastRekommenderas från 14 årFörpackningen innehåller:Byggmodell i 290 delarHäfte med bygginstruktioner och Porsche-fakta (text på engelska och tyska)Porsche 6-cylindrig Boxermotor Byggsats

iFetch Too Apportkanon UK-Plug

iFetch Too Apportkanon UK-Plug
1 990 kr

Har din stora hund avundsjukt tittat på medan småhundarna leker apport med sin iFetch? Då är det dags att göra vovven glad: iFetch Too är apportkanonen som anpassats för större hundar! Så låt din bollkastararm vila ? den automatiska apportkanonen kommer roa din hund i timmar! Eftersom iFetch Too vänder sig till större hundar verkar det ju rimligt att den skjuter iväg större bollar! Du får med tre bollar och vill jycken jaga ännu mer passar vanliga tennisbollar i kanonen. Välj mellan tre olika skottlängder där bollen skjuts iväg upp till 12 meter. iFetch Too drivs av ett uppladningsbart batteri, så du kan ta med dig både hund och apportkanon till parken för rolig utomhuslek!Intaget är trattformat för att det ska vara lätt att lägga i bollen. Med lite uppmuntrande godis och träning lär hunden sig snabbt att släppa bollen på rätt ställe. Snart underhåller hunden sig helt på egen tass! Fakta om iFetch Too ApportkanonRolig och automatisk apportkanon för större hundar!Skottlängd 3, 7,5 eller 12 meter ? välj mellan fast eller varierad skottlängdTre bollar medföljer, anpassade för att inte skada hundens tänderKompatibel med tennisbollar (bollar med diametern 6,1 ? 6,8 cm)Mått: 35,5 x 33 x 30,5 cm, vikt: 5,5 kgDrivs av ett inbyggt, återuppladdningsbart SLA-batteriSnabbladdning tar 2 timmar, batteriet är fulladdat efter 8 timmar (iFetch Too kan användas medan den laddas)Fulladdat batteri ger upp till 250 skott på 12 meter eller upp till 400 skott på 3 meterKan användas både inomhus och utomhusInnehåll i förpackning:iFetch TooStrömadapter för batteriladdning (220 V)3 bollarManual (engelsk text)iFetch Too Apportkanon UK-Plug

Invoxia Roadie GPS-tracker

Invoxia Roadie GPS-tracker
1 599 kr

Ibland vill man ju ha koll på sina prylar även när de är utom synhåll. En uråldrig metod är att knyta fast ett långt snöre i prylen och sedan sitta och hålla i snörstumpen ? rycker det till så vet du att någon flyttar på prylen! Vi vill inte vara negativa, men det är en ganska usel metod. Bättre då att använda Invoxia Roadie GPS-spårare ? håll koll på dina ägodelar på avstånd! Lägg GPS-trackern i bilen, väskan, båten eller vad du nu vill ha koll på. I den tillhörande appen följer du spåraren och får notiser om den flyttar på sig. Du kan följa hur den rört sig över tid, och du kan låta trackern meddela när den lämnar ett specifikt område ? exempelvis ett garage eller ditt hem. Till skillnad från bluetooth-trackers använder Invoxia Roadies spårare sig av GPS-teknik. Det är superpraktiskt eftersom du inte behöver vara inom bluetooth-räckhåll för att se var trackern befinner sig, så du får en exakt lokalisering även om du själv är någon helt annanstans. Batteriet i Invoxia Roadie GPS-tracker varar i upp till 8 månader, och du laddar det enkelt med den medföljande USB-kabeln. Spåraren kräver inget SIM-kort, utan använder ett abonnemang hos Sigfox-nätverket som är kostnadsfritt de tre första åren och fungerar i stora delar av Europa där Sigfox har täckning, se faktapunkt här nedanför. Bilen, MCn, barnens skolväskor eller kanske din golfbag ? oavsett om du är rädd för att dina ägodelar ska stjälas eller för att du själv ska tappa bort dem ger Invoxia Roadie GPS-tracker dig koll på dina saker! Fakta om Invoxia Roadie GPS-trackerHåll koll på allt från fordon till bagage med en smart GPS-spårare!Mer exakt än bluetooth-trackers, fungerar även över stora avståndI appen ser du var trackern befinner sig och får notiser vid förflyttning Ange specifika zoner (geo fence) och få notiser när trackern lämnar eller kommer in i ett visst område GPS-position uppdateras var 5-10 minut beroende på inställningar och nätverkAppen kan hantera flera spårare samtidigtKräver ingen montering, kan enkelt läggas i exempelvis bilen eller resväskan Drivs av ett inbyggt, återuppladdningsbart lithium-ion batteri (300mAh), laddas med medföljande USB-kabelBatteritid: 1-8 månader, beroende på användning (batteristatus visas i appen), laddtid: cirka 80 minuterKräver smartphone/surfplatta och appen Invoxia GPS som laddas ner gratis till iOS (10.0 och senare) och Android (5.0 och senare)Utomhus-positionering via GPS (lågenergi), inomhus-positionering via WPS Kräver inget SIM-kort, den integrerade GPS:en använder ett abonnemang hos IOT-nätverket Sigfox (kostnadsfritt de 3 första åren, förnyas därefter i appen för 130 kr/år)Spåraren fungerar där IoT-nätverket Sigfox har täckning i Sverige, Danmark, Irland, Spanien, Portugal, Belgien, Luxemburg, Nederländerna, Tjeckien, Slovakien samt delar av Tyskland (Berlin och Hamburg)Mått: 10,5 x 2,7 x 0,9 cmVikt: 30 gramMaterial: ABS-plast, anodiserad aluminium, läderremKan användas i temperaturer -20°C till 60°CGPS-spåraren är ej vattentät (IP33), utan ska placeras inuti exempelvis en bil Modell: Invoxia GPS Tracker / ZMG025 Invoxia Roadie GPS- tracker LWT100Förpackningen innehåller:GPS-spårareMicro USB-kabel för batteriladdningSnabbstartsguide (danska, engelska)Invoxia Roadie GPS-tracker

Dansstång

Dansstång
1 499 kr

Greppa stången, hitta din stoltaste hållning och gör dig redo att snurra genom luften! Ja, fitnesstrenden poledancing är en spännande mix mellan dans, akrobatik och styrketräning som kräver både uthållighet och mod. Du tränar greppstyrka och bålstyrka ? perfekt för dig som vill stärka dina coremuskler och bli både starkare och smidigare. Med en dansstång hemma kan du träna precis när du känner för det, och vår träningsstång passar både för nybörjare och erfarna dansare. Du kan enkelt ställa in om stången ska snurra eller vara statisk, och på så sätt anpassa den efter övningarna du gör. Träningsstången går att justera i höjd med hjälp av de medföljande förlängningsdelarna, och kan anpassas efter en takhöjd mellan 223,5 och 274,5 cm. Eftersom stången kläms fast mellan golv och tak behöver du inte skruva fast den, vilket gör stången både portabel och enkel att montera. Det finns ju såklart inget som hindrar dig från att använda dina nyfunna moves för att spexa till kvällens dejt ? eller från att packa med dig stången hem till din Seinfeld-tokige kompis som vill fira Festivus! Fakta om DansstångTräna poledancing på hemmaplan med en portabel träningsstång!Utmanande träning för bålstyrka, greppstyrka och smidighetPassar bra för både nybörjare och vana poledansareVäxla enkelt mellan roterande och statiskt läge Stångens diameter: 45 mmMaximal belastning: 150 kgJusterbar höjd, passar för takhöjd mellan 223,5 och 274,5 cmInget takfäste behövs ? stången hålls uppe av trycket mellan botten- och takplattanVerktyg för montering medföljerMaterial: elektropläterad kromRengöring: torka av med fuktig trasaObservera att stången måste monteras direkt under en takbjälkeTips! Se till att du har ett tomt utrymme på 3 meter runt stången så att du kan dansa obehindratFörpackningen innehåller:Tvådelad stång med bottenplatta och takplattaFörlängningsdelar och justeringskåpaSkruvar och verktyg för monteringFörvaringsväskaBruksanvisning (svenska, danska, norska, finska, engelska, tyska)Bruksanvisning på på svenska, engelska, danska, norska, finska och tyska kan laddas ner härDansstång

Livall Smart Cykelhjälm BH60SE

Livall Smart Cykelhjälm BH60SE
1 495 kr

Om vi säger cykelhjälm så tänker du kanske på ett fult frigolitskal som inte förändrats sedan 70-talet? Glöm det! Livall BH60SE är en smart cykelhjälm som gör dig synlig i trafiken och låter dig lyssna på musik, samtidigt som den skyddar ditt huvud! Det här är helt enkelt cykelhjälm 2.0!Den inbyggda LED-belysningen i två rader gör så du tydligt syns i trafiken, även när det är mörkt. Du styr lamporna via kontrollen som du fäster på styret, och lamporna kan blinka för att signalera vart du är på väg. Äntligen får cykeln en motsvarighet till bilens blinkers för att göra din cykeltur säkrare!BH60SE har inbyggda högtalare och vindskyddad mikrofon. Precis som lamporna styr du ljudet med multifunktionskontrollen på styret, den ansluter till både hjälmen och din smartphone via bluetooth. Via Livall-appen kan du lyssna på musik, prata i telefon handsfree och höra GPS-hänvisningar ? dina cykelturer blir både säkrare och roligare med Livall BH60SE! Spana även in Livalls andra smarta cykelhjälmar här. Fakta om Livall Smart Cykelhjälm BH60SESmart cykelhjälm som skyddar ditt huvud och har belysning, högtalare och många fler funktioner!Integrerad LED-belysning med 8 lampor baktill och 3 per sida gör dig synlig, kan användas för att visa din färdriktning!Multifunktionskontroll medföljer ? fästs enkelt på styret och låter dig kontrollera ljus, musik och andra funktioner!Inbyggd bluetooth-högtalare (2 x 0.5W) och vindskyddad mikrofon (-39dB) ? lyssna på musik och prata i telefon handsfree medan du cyklar!Walkie-talkie-funktion med andra Livall-hjälmar3-axis gyro känner av om du trillar och aktiverar då SOS-blinkningHjälmen drivs av ett återuppladdningsbart lithiumbatteri, 450mAh. Laddas med den medföljande Micro USB-kabeln, laddtid cirka 3 timmarMultifunktionskontrollen drivs av ett CR2032 knappcellsbatteri (medföljer)Batteritid hjälm: upp till 10 timmar med belysning, upp till 6 timmar med både belysning och musik igångBatteritid multifunktionskontroll: upp till 6 månaderKräver appen Livall Riding som finns att ladda ner gratis från Appstore och Google Play, kompatibel med iOS 9.0 och senare, Android 4.3 och senare)Ansluter till din smartphone och till multifunktionskontrollen via bluetooth (lågenergi)Mått, hjälm: cirka 30 x 24 x 17,5 cm. Vikt: 280 gramMått, multifunktionskontroll: cirka 5,8 x 3,7 x 5,5 cmMaterial: ytterhölje i tålig polykarbonat, insida i expanderad polystyren (EPS)Avtagbart och tvättbart foderJusterbar storlek, passar dig med huvudomkrets 55 - 61 cmGodkänd i europeiska och amerikanska säkerhetstester, SGS-certifieradModell: Livall Bling Helmet BH60SE, uppgradering av modellen BH60 (LIV/001)Innehåll i förpackningen:Livall Smart CykelhjälmMultifunktionskontrollMicro USB-kabel för laddningManual (engelsk text)Livall Smart Cykelhjälm BH60SE

Morpher Hopfällbar Cykelhjälm Svart

Morpher Hopfällbar Cykelhjälm Svart
1 495 kr

Du vet att du borde använda hjälm när du hojar iväg till det där mötet, till affären eller till restaurangbesöket. Men hjälmen är stor och klumpig att släpa runt på när du inte sitter på cykeln, så du lämnar den hemma. Det är ju egentligen jättedumt ? ditt huvud förtjänar bättre än så! Dags att byta till smarta Morpher, med en hopfällbar cykelhjälm är det enklare än någonsin att skydda huvudet! När cykelturen är över tar du helt enkelt av dig hjälmen och öppnar låsspärren. Nu går hjälmen att vika ihop, och den platta hjälmen ryms i din ryggsäck eller handväska. Att skydda huvudet på cykelturen innebär alltså inte längre att du måste släpa runt på en otymplig hjälm hela dagen! Morphers smarta utformning kombinerar säkerhet med kompakt design, hjälmen väger mindre än ett halvt kilo och blir bara 6 cm tjock när du viker ihop den. Hjälmen har justerbar storlek och det ställbara hakbandet har ett smart magnetspänne som håller hjälmen stadigt på plats. När cykelhjälmen kan bäras med i väskan blir det mycket enklare att cykla säkert! Fakta om Morpher Hopfällbar CykelhjälmSkydda huvudet med en smidig och kompakt cykelhjälm!Kompakt design, hjälmen ryms i din väska när den inte användsJusterbart hakband med magnetspänne Justerbar storlek, passar dig med huvudomkrets 52-58 cmUppfyller internationell säkerhetsstandard för cykelhjälmarGodkänd i europeiska och amerikanska säkerhetstester, certifierad enligt CE (CE EN:1078), Consumer Product Safety Commission (CPSC) och SGS Product Safety Mått, uppfälld: 37 x 20 x 14 cmMått, hopfälld: 37 x 19 x 6 cmVikt: 441 gramMaterial: ytterhölje i tålig polykarbonat, insida i expanderad polystyren (EPS)Torkas av med fuktig trasaModell: Morpher Folding Cycle HelmetLevereras i skyddande förvaringspåseMorpher Hopfällbar Cykelhjälm Svart

Morpher Hopfällbar Cykelhjälm Silver

Morpher Hopfällbar Cykelhjälm Silver
1 495 kr

Du vet att du borde använda hjälm när du hojar iväg till det där mötet, till affären eller till restaurangbesöket. Men hjälmen är stor och klumpig att släpa runt på när du inte sitter på cykeln, så du lämnar den hemma. Det är ju egentligen jättedumt ? ditt huvud förtjänar bättre än så! Dags att byta till smarta Morpher, med en hopfällbar cykelhjälm är det enklare än någonsin att skydda huvudet! När cykelturen är över tar du helt enkelt av dig hjälmen och öppnar låsspärren. Nu går hjälmen att vika ihop, och den platta hjälmen ryms i din ryggsäck eller handväska. Att skydda huvudet på cykelturen innebär alltså inte längre att du måste släpa runt på en otymplig hjälm hela dagen! Morphers smarta utformning kombinerar säkerhet med kompakt design, hjälmen väger mindre än ett halvt kilo och blir bara 6 cm tjock när du viker ihop den. Hjälmen har justerbar storlek och det ställbara hakbandet har ett smart magnetspänne som håller hjälmen stadigt på plats. När cykelhjälmen kan bäras med i väskan blir det mycket enklare att cykla säkert! Fakta om Morpher Hopfällbar CykelhjälmSkydda huvudet med en smidig och kompakt cykelhjälm!Kompakt design, hjälmen ryms i din väska när den inte användsJusterbart hakband med magnetspänne Justerbar storlek, passar dig med huvudomkrets 52-58 cmUppfyller internationell säkerhetsstandard för cykelhjälmarGodkänd i europeiska och amerikanska säkerhetstester, certifierad enligt CE (CE EN:1078), Consumer Product Safety Commission (CPSC) och SGS Product Safety Mått, uppfälld: 37 x 20 x 14 cmMått, hopfälld: 37 x 19 x 6 cmVikt: 441 gramMaterial: ytterhölje i tålig polykarbonat, insida i expanderad polystyren (EPS)Torkas av med fuktig trasaModell: Morpher Folding Cycle HelmetLevereras i skyddande förvaringspåseMorpher Hopfällbar Cykelhjälm Silver

Morpher Hopfällbar Cykelhjälm Vit

Morpher Hopfällbar Cykelhjälm Vit
1 495 kr

Du vet att du borde använda hjälm när du hojar iväg till det där mötet, till affären eller till restaurangbesöket. Men hjälmen är stor och klumpig att släpa runt på när du inte sitter på cykeln, så du lämnar den hemma. Det är ju egentligen jättedumt ? ditt huvud förtjänar bättre än så! Dags att byta till smarta Morpher, med en hopfällbar cykelhjälm är det enklare än någonsin att skydda huvudet! När cykelturen är över tar du helt enkelt av dig hjälmen och öppnar låsspärren. Nu går hjälmen att vika ihop, och den platta hjälmen ryms i din ryggsäck eller handväska. Att skydda huvudet på cykelturen innebär alltså inte längre att du måste släpa runt på en otymplig hjälm hela dagen! Morphers smarta utformning kombinerar säkerhet med kompakt design, hjälmen väger mindre än ett halvt kilo och blir bara 6 cm tjock när du viker ihop den. Hjälmen har justerbar storlek och det ställbara hakbandet har ett smart magnetspänne som håller hjälmen stadigt på plats. När cykelhjälmen kan bäras med i väskan blir det mycket enklare att cykla säkert! Fakta om Morpher Hopfällbar CykelhjälmSkydda huvudet med en smidig och kompakt cykelhjälm!Kompakt design, hjälmen ryms i din väska när den inte användsJusterbart hakband med magnetspänne Justerbar storlek, passar dig med huvudomkrets 52-58 cmUppfyller internationell säkerhetsstandard för cykelhjälmarGodkänd i europeiska och amerikanska säkerhetstester, certifierad enligt CE (CE EN:1078), Consumer Product Safety Commission (CPSC) och SGS Product Safety Mått, uppfälld: 37 x 20 x 14 cmMått, hopfälld: 37 x 19 x 6 cmVikt: 441 gramMaterial: ytterhölje i tålig polykarbonat, insida i expanderad polystyren (EPS)Torkas av med fuktig trasaModell: Morpher Folding Cycle HelmetLevereras i skyddande förvaringspåseMorpher Hopfällbar Cykelhjälm Vit

Morpher Hopfällbar Cykelhjälm Röd

Morpher Hopfällbar Cykelhjälm Röd
1 495 kr

Du vet att du borde använda hjälm när du hojar iväg till det där mötet, till affären eller till restaurangbesöket. Men hjälmen är stor och klumpig att släpa runt på när du inte sitter på cykeln, så du lämnar den hemma. Det är ju egentligen jättedumt ? ditt huvud förtjänar bättre än så! Dags att byta till smarta Morpher, med en hopfällbar cykelhjälm är det enklare än någonsin att skydda huvudet! När cykelturen är över tar du helt enkelt av dig hjälmen och öppnar låsspärren. Nu går hjälmen att vika ihop, och den platta hjälmen ryms i din ryggsäck eller handväska. Att skydda huvudet på cykelturen innebär alltså inte längre att du måste släpa runt på en otymplig hjälm hela dagen! Morphers smarta utformning kombinerar säkerhet med kompakt design, hjälmen väger mindre än ett halvt kilo och blir bara 6 cm tjock när du viker ihop den. Hjälmen har justerbar storlek och det ställbara hakbandet har ett smart magnetspänne som håller hjälmen stadigt på plats. När cykelhjälmen kan bäras med i väskan blir det mycket enklare att cykla säkert! Fakta om Morpher Hopfällbar CykelhjälmSkydda huvudet med en smidig och kompakt cykelhjälm!Kompakt design, hjälmen ryms i din väska när den inte användsJusterbart hakband med magnetspänne Justerbar storlek, passar dig med huvudomkrets 52-58 cmUppfyller internationell säkerhetsstandard för cykelhjälmarGodkänd i europeiska och amerikanska säkerhetstester, certifierad enligt CE (CE EN:1078), Consumer Product Safety Commission (CPSC) och SGS Product Safety Mått, uppfälld: 37 x 20 x 14 cmMått, hopfälld: 37 x 19 x 6 cmVikt: 441 gramMaterial: ytterhölje i tålig polykarbonat, insida i expanderad polystyren (EPS)Torkas av med fuktig trasaModell: Morpher Folding Cycle HelmetLevereras i skyddande förvaringspåseMorpher Hopfällbar Cykelhjälm Röd

Polaroid OneStep 2 VF Direktfilmskamera Grafitgrå

Polaroid OneStep 2 VF Direktfilmskamera Grafitgrå
1 395 kr

Instagramfilter i all ära ? men de slår ju knappast känslan i analoga bilder! Fysiska foton blir dessutom perfekta att spara som minnen av oförglömliga resor, fester och upplevelser. Med direktfilmskameran Polaroid Originals OneStep 2 VF får du den där sköna retrokänslan förpackad i en modern och lättanvänd kamera. VF-modellen har förbättrad sökare som gör det enklare än någonsin att komponera bilder ? perfekt för dig som vill fotografera allt från vardagsäventyr till festligheter analogt! OneStep 2 VF är en modern uppföljare till populära Polaroid OneStep som lanserades redan 1977. Mycket har hänt sedan dess, och förutom den förbättrade sökaren är OneStep 2 VF utrustad med både självutlösare och inbyggd blixt. Och låt dig inte luras av kamerans yttre retrolook ? på insidan gömmer sig ett batteri som laddas via den medföljande USB-kabeln! OneStep 2 VF är kompatibel med både Polaroid Originals i-Type-film och Polaroid 600-film.Fakta om Polaroid OneStep 2 VF DirektfilmskameraFota analogt med en retroinspirerad direktfilmskamera som är enkel att använda!Polaroid OneStep 2 VF är en uppgraderad version av OneStep 2 med förbättrad sökare som gör det enklare att komponera bildenKraftfull inbyggd blixt SjälvutlösareNärgräns: 0,6 m till oändlighetDrivs av ett inbyggt lithium-ion batteri (1100mAh), laddas via medföljande USB-kabelUpp till 60 dagars batteritidLaddtid: 2 timmar via USB-adapter i vägguttag, 4 timmar via datorns USB-uttagMaterial: polykarbonatplast, ABS-plastMått: 15 x 11 x 9,5 cmVikt: 460 gram (utan film)Observera! Film medföljer ej, kameran är kompatibel med Polaroid Originals i-Type-film och Polaroid 600-film som kan köpas här på sidan Modell: Polaroid Originals OneStep 2 VFInnehåll i förpackningen: Polaroid Onestep 2 VF kameraBärremUSB-kabel för laddningFakta om tillbehör Polaroid Originals i-Type FilmKamerafilm för Polaroids direktfilmskameror som ger högkvalitativa analoga bilder Enbart kompatibel med Polaroids i-Type-kameror, exempelvis OneStep 2Använder den senaste tekniken för att framkalla foton med välbalanserade färger och den där klassiska analoga känslanFörpackningen innehåller 8 kortInget inbyggt batteri (använder kamerans batteri)ISO 640Glansig ytaVit ramStorlek på bild: 7,9 x 7,9 cmStorlek på papper: 8,8 x 10,7 cmVälj mellan film för färgfoto och svartvitt:Färg: kontrastrik med analog textur, bilden är helt färdig efter cirka 10 ? 15 minuterSvartvitt: mjuka toner och rikt färgomfång, bilden är helt färdig efter cirka 5 ? 10 minuterEller köp ett dubbelpack film med 8 svartvita och 8 färgbilder, se specifikationer för respektive filmtyp här ovanförFakta om tillbehör Polaroid Originals KameraväskaSnygg och praktisk kameraväska för din Polaroid-kamera! Smidigt skydd för din kamera när du är på resande fotVäska med plats för kamera och ett filmpaketUtvändigt fack passar bra för framkallade polaroidbilderPraktiskt handtag i ovankant och axelrem Modell: Polaroid Originals Box Camera BagPassar Polaroids kameramodeller OneStep, OneStep 2, I-Type, SX-70, 600, Impulse och SpectraMått: 18 x 19 x 12 cmTvättråd: torka av med fuktig trasaSpecifikationer, svart väska: Kardborrlåsning Invändig ficka med dragkedjaLängd på axelrem: 142 cmMaterial: 1000D Cordura-nylon, fleecefoderVikt: 325 gramSpecifikationer, vit väska:MagnetlåsningInvändig ficka med dragskoLängd på axelrem: 146 cmMaterial: 2100D nylon, fleecefoderVikt: 312 gramObservera! Kamera medföljer ej!Polaroid OneStep 2 VF Direktfilmskamera Grafitgrå

Polaroid OneStep 2 VF Direktfilmskamera Vit

Polaroid OneStep 2 VF Direktfilmskamera Vit
1 395 kr

Instagramfilter i all ära ? men de slår ju knappast känslan i analoga bilder! Fysiska foton blir dessutom perfekta att spara som minnen av oförglömliga resor, fester och upplevelser. Med direktfilmskameran Polaroid Originals OneStep 2 VF får du den där sköna retrokänslan förpackad i en modern och lättanvänd kamera. VF-modellen har förbättrad sökare som gör det enklare än någonsin att komponera bilder ? perfekt för dig som vill fotografera allt från vardagsäventyr till festligheter analogt! OneStep 2 VF är en modern uppföljare till populära Polaroid OneStep som lanserades redan 1977. Mycket har hänt sedan dess, och förutom den förbättrade sökaren är OneStep 2 VF utrustad med både självutlösare och inbyggd blixt. Och låt dig inte luras av kamerans yttre retrolook ? på insidan gömmer sig ett batteri som laddas via den medföljande USB-kabeln! OneStep 2 VF är kompatibel med både Polaroid Originals i-Type-film och Polaroid 600-film.Fakta om Polaroid OneStep 2 VF DirektfilmskameraFota analogt med en retroinspirerad direktfilmskamera som är enkel att använda!Polaroid OneStep 2 VF är en uppgraderad version av OneStep 2 med förbättrad sökare som gör det enklare att komponera bildenKraftfull inbyggd blixt SjälvutlösareNärgräns: 0,6 m till oändlighetDrivs av ett inbyggt lithium-ion batteri (1100mAh), laddas via medföljande USB-kabelUpp till 60 dagars batteritidLaddtid: 2 timmar via USB-adapter i vägguttag, 4 timmar via datorns USB-uttagMaterial: polykarbonatplast, ABS-plastMått: 15 x 11 x 9,5 cmVikt: 460 gram (utan film)Observera! Film medföljer ej, kameran är kompatibel med Polaroid Originals i-Type-film och Polaroid 600-film som kan köpas här på sidan Modell: Polaroid Originals OneStep 2 VFInnehåll i förpackningen: Polaroid Onestep 2 VF kameraBärremUSB-kabel för laddningFakta om tillbehör Polaroid Originals i-Type FilmKamerafilm för Polaroids direktfilmskameror som ger högkvalitativa analoga bilder Enbart kompatibel med Polaroids i-Type-kameror, exempelvis OneStep 2Använder den senaste tekniken för att framkalla foton med välbalanserade färger och den där klassiska analoga känslanFörpackningen innehåller 8 kortInget inbyggt batteri (använder kamerans batteri)ISO 640Glansig ytaVit ramStorlek på bild: 7,9 x 7,9 cmStorlek på papper: 8,8 x 10,7 cmVälj mellan film för färgfoto och svartvitt:Färg: kontrastrik med analog textur, bilden är helt färdig efter cirka 10 ? 15 minuterSvartvitt: mjuka toner och rikt färgomfång, bilden är helt färdig efter cirka 5 ? 10 minuterEller köp ett dubbelpack film med 8 svartvita och 8 färgbilder, se specifikationer för respektive filmtyp här ovanförFakta om tillbehör Polaroid Originals KameraväskaSnygg och praktisk kameraväska för din Polaroid-kamera! Smidigt skydd för din kamera när du är på resande fotVäska med plats för kamera och ett filmpaketUtvändigt fack passar bra för framkallade polaroidbilderPraktiskt handtag i ovankant och axelrem Modell: Polaroid Originals Box Camera BagPassar Polaroids kameramodeller OneStep, OneStep 2, I-Type, SX-70, 600, Impulse och SpectraMått: 18 x 19 x 12 cmTvättråd: torka av med fuktig trasaSpecifikationer, svart väska: Kardborrlåsning Invändig ficka med dragkedjaLängd på axelrem: 142 cmMaterial: 1000D Cordura-nylon, fleecefoderVikt: 325 gramSpecifikationer, vit väska:MagnetlåsningInvändig ficka med dragskoLängd på axelrem: 146 cmMaterial: 2100D nylon, fleecefoderVikt: 312 gramObservera! Kamera medföljer ej!Polaroid OneStep 2 VF Direktfilmskamera Vit

Minion Stuart Uppblåsbar Maskeraddräkt

Minion Stuart Uppblåsbar Maskeraddräkt
1 299 kr

Klä ut sig till en gul enögd varelse?! Det är inte så dumt som det låter! I denna roliga uppblåsbara maskeraddräkt förvandlas du till den musikälskande minionen Stuart.Fakta om Minion Stuart Uppblåsbar MaskeraddräktGå på maskerad utklädd till allas favorit-Minion Stuart! I denna roliga uppblåsbara maskeraddräkt blir du garanterat en hit på maskeradfesten!Officiell licensierad produktMaskeraddräkt för vuxnaMaterial: 100 % polyesterTvättråd: kemtvättKräver 4 AA-batterier (medföljer ej men kan köpas här på sidan)Förpackningen innehåller:Uppblåsbar dräkt med batteridriven fläkt (batteri ingår ej)Observera att skor inte medföljer!Minion Stuart Uppblåsbar Maskeraddräkt

 
 

Skriv och tryck Enter.

Till toppen