Konfirmationspresent

Handla Konfirmationspresent på nätet. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Köp en Konfirmationspresent och gör någon glad.

 

Konfirmationspresent - vad ska man köpa?

En av de största händelserna för många ungdomar är konfirmationen, för att konfirmera sig är ju inget man gör i en handvändning. Istället ligger det en hel del plugg, lärdomar och möda bakom detta steg, vilket gör att det inte alls är fel att erkänna att personen som konfirmerar sig tagit ett stort steg. Detta gör man i regel i Sverige genom att fira konfirmanden, både med en fest eller liknande tillställning samt genom att ge honom eller henne en eller flera konfirmationspresenter. Men vad ska man egentligen köpa i konfirmationspresent? Här kommer några förslag:

Traditionella konfirmationspresenter är bland annat smycken med kors, t.ex. en halskedja, samt andra silver eller guldföremål, beroende på mottagarens smak. Alla föremål som kan graveras med ett datum, namn eller varför inte en personlig hälsning kan anses vara passande som konfirmationspresent för tanken är i regel att presenten ska vara klassisk och något som mottagaren använder länge, istället för något mer trendigt och dagsaktuellt, som t.ex. teknik.

Många konfirmander önskar sig även förstås pengar numera, men för den som tycker att detta känns lite för opersonligt kan även presentkort vara ett bra alternativ.

En del vill även lära konfirmanden något eller komma med ett budskap. I dessa fall kan t.ex. en väl vald bok eller skiva vara ett bra val, men tänk på att de flesta konfirmander inte uppskattar att bara få detta (även om det ofta är en konfirmationspresent som givaren lagt mycket tid och möda på att få rätt), utan en present av detta slag blir i regel bäst om den kombineras med en annan present också.

Upplevelsepresenter är också en starkt växande trend, i alla sammanhang idag, och konfirmationer är inget undantag. Tror du att konfirmanden alltid drömt om att göra något särskilt, varför inte kolla upp om det finns ett passande presentkort för detta att ge bort?

 

Spralla Cornhole Game Kastspel

Spralla Cornhole Game Kastspel
999 kr

Klassiska spelet kast med liten sandpåse har fått ett rejält ansiktslyft och förvandlats till Cornhole Game sommarens roligaste utomhusspel! I detta kastspel gäller det att svinga iväg påsarna mot ett stort mål för att samla poäng, spelet har enkla regler och passar såväl stora som små spelare. Så låt det uttjatade kubb-spelet ligga kvar i förrådet, Cornhole Game är dessutom betydligt fredligare än kubb då det inte viner en massa stenhårda pinnar över hela trädgården ett par öl in i matchen!Cornhole Game spelas av två personer eller två lag med två personer i varje lag, och ni turas om att kasta de åtta sandpåsarna mot målen. En fullträff i målets hål ger 3 poäng, en påse som landar ovanpå målet är värd en poäng och påsar som träffar marken ger inga poäng alls. Först till 21 poäng vinner, och eftersom det är bara ett lag som kan ta poäng i varje runda krävs det både tur och en hel del skicklighet när ni kastar. I spelets ursprungsland USA styrs regler, turneringar och liknande av American Cornhole Association, och om du vill ge sommarspelet i trädgården en lite mer seriös touch kan vi tipsa om att det såklart finns ett VM i Cornhole Game! Dags att samla släkt och vänner och börja träna alltså!Fakta om Spralla® Cornhole Game KastspelPricka målet med sandpåsarna och samla poäng i detta roliga kastspel!Perfekt sommarspel för trädgården, grillkvällen och sommarstugan!Enkelt att lära sig, passar både barn och vuxnaSpel för två spelare eller två lag med två spelare i varje lagUtomhusspel, du behöver en yta som är cirka 10 x 3 meter att spela påMålen har fällbara ben för smidig förvaringMått, mål: 90 x 60 x 5 cmMått, sandpåse: 14,5 x 14,5 x 2 cmMått i förvaringsväska: cirka 90 x 60 x 23 cmVikt: cirka 13 kgMaterial, mål: 6 mm MDF-skivorMaterial, sandpåsar: tygpåsar fyllda med små keramiska stenkulor Tips! Om ni är vuxna som spelar rekommenderas ett avstånd på 8 meter mellan målen, om det är barn som spelar kan ni minska avståndetFörpackningen innehåller:2 mål8 sandpåsar (i två olika färger)FörvaringsväskaSpelregler (engelska)Spelregler på svenska, danska, norska, finska och tyska kan laddas ner härSpralla Cornhole Game Kastspel

Vattenspridare Gigantisk Uppblåsbar Elefant

Vattenspridare Gigantisk Uppblåsbar Elefant
749 kr

En stor rosa elefanthjord från den afrikanska savannen har letat sig in i din trädgård. De är varma, törstiga och letar efter ett svalkande vattenhål att kyla ner sig i. Denna gigantiska uppblåsbara elefanten älskar att spruta vatten på sin omgivning med snabeln och blir en djuriskt cool vattenspridare i din trädgård!Elefanten är smidig och lättskött och kommer inte att välta omkull dina nyplanterade rhododendron-buskar trots sin majestätiska storlek. Tvärtom sprider den massor av kärlek och vatten på de livsformer som omgärdar den. Den här svalkande krabaten mäter runt två meter i mankhöjd. Snacka om att du kommer göra elefantastisk succé på poolpartyt och trädgårdsfesten i sommar med detta zoologiska kreatur! Om det är rosa elefanter du vill se i sommar så är detta precis vad du behöver.Pssst! Låt våra roliga pool floats göra elefanten sällskap på poolpartyt! Fakta om Vattenspridare Gigantisk Uppblåsbar ElefantSprid svalka i sommarhettan med denna vattenspridare i form av en uppblåsbar rosa elefant!Elefanten svalkar sin omgivning genom att spruta vatten ur sin snabelPerfekt för lata, varma dagar i trädgården och magiskt roliga poolpartyn! Munstycket passar till de flesta vanliga trädgårdsslangarMått, uppblåst: cirka 190 x 100 x 200 cmMått, ej uppblåst: cirka 45 x 8 x 38 cmVikt: cirka 3,7 kgMaterial: tålig PVC-plastRengöring: spolas av med vattenSläpp ut luften ur elefanten så är det enkelt att vinterförvara den på savannen (eller förrådet)Står stadigt på gräsmattan, förankringsset medföljerLagningskit medföljerModell: Big Mouth Ginormous Pink Elephant Yard SprinklerObservera att pump ej medföljer!Rekommenderas från 7 årFakta om tillbehör HandpumpKöp till en smidig pump så slipper du pusta och frusta dig andfådd när du blåser upp dina pool floats!3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffektiv, pumpar in luft både när handtaget pressas ner och dras uppåtMått: 36 cm lång, 13 cm i diameterVikt: cirka 450 gramModell: Intex Double Quick II Hand Pump Fakta om tillbehör Spralla® Uppladdningsbar LuftpumpKöp till en portabel luftpump som laddas upp med USB när du ska pumpa upp alla dina pool floats!Kan även suga ut luft för att platta till luftmadrasser3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffekt: 15WDrivs av två återuppladdningsbara litium polymer-batteri (total kapacitet 3600mAh)Batteritid: totalt 2 timmarLaddtid: cirka 5 timmar, laddas med en standard 5V USB-laddare eller powerbank (kabel medföljer)Mått: 5,3 x 5,3 x 8 cmVikt: 145 gramMer info om vår uppladdningsbara pump finns härVattenspridare Gigantisk Uppblåsbar Elefant

Vattenspridare Gigantisk Uppblåsbar Enhörning

Vattenspridare Gigantisk Uppblåsbar Enhörning
749 kr

Ett gäng ihärdiga leprechauns har lyckats avla fram en enhörningsart med en episk förmåga: de sprutar vatten ur sina horn! Denna gigantiska uppblåsbara enhörning är nämligen också en vattenspridare!Nu kan du alltså lugnt låta en majestätisk enhörning beta i trädgården i sommar den kommer använda sina magiska krafter för att sprida svalka till både dig och gräsmattan! Enhörningen har en imponerande mankhöjd, och mäter över två meter från nos till svans! Snacka om att du kommer göra succé på poolpartyt och trädgårdsfesten i sommar med detta mytologiska väsen i megaformat! Eftersom de inte har samma förmåga att lagra vatten som kameler behöver du ansluta din uppblåsbara enhörning till en vanlig vattenslang. Pssst! Låt våra roliga pool floats göra enhörningen sällskap på poolpartyt! Fakta om Vattenspridare Gigantisk Uppblåsbar EnhörningSprid svalka i sommarhettan med denna vattenspridare i form av en uppblåsbar enhörning!Enhörningen svalkar sin omgivning genom att spruta vatten ur sitt hornPerfekt för lata, varma dagar i trädgården och magiskt roliga poolpartyn! Munstycket passar till de flesta vanliga trädgårdsslangarMått, uppblåst: 216 x 117 x 193 cmMått, ej uppblåst: cirka 45 x 8 x 38 cmVikt: cirka 3,2 kgMaterial: tålig PVC-plastRengöring: spolas av med vattenSläpp ut luften ur enhörningen så är det enkelt att vinterförvara den i stallet (eller förrådet)Står stadigt på gräsmattan, förankringsset medföljerLagningskit medföljerModell: Big Mouth Ginormous Unicorn Yard SprinklerObservera att pump ej medföljer!Fakta om tillbehör HandpumpKöp till en smidig pump så slipper du pusta och frusta dig andfådd när du blåser upp dina pool floats!3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffektiv, pumpar in luft både när handtaget pressas ner och dras uppåtMått: 36 cm lång, 13 cm i diameterVikt: cirka 450 gramModell: Intex Double Quick II Hand Pump Fakta om tillbehör Spralla® Uppladdningsbar LuftpumpKöp till en portabel luftpump som laddas upp med USB när du ska pumpa upp alla dina pool floats!Kan även suga ut luft för att platta till luftmadrasser3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffekt: 15WDrivs av två återuppladdningsbara litium polymer-batteri (total kapacitet 3600mAh)Batteritid: totalt 2 timmarLaddtid: cirka 5 timmar, laddas med en standard 5V USB-laddare eller powerbank (kabel medföljer)Mått: 5,3 x 5,3 x 8 cmVikt: 145 gramMer info om vår uppladdningsbara pump finns härVattenspridare Gigantisk Uppblåsbar Enhörning

InflataBull Gigantisk Pool Float

InflataBull Gigantisk Pool Float
699 kr

Det finns ju personer som helst ligger still på en luftmadrass när det vankas poolhäng. Du är inte sån, du trivs bättre med fart och fläkt! Så varför inte förvandla poolhänget till en galen rodeoshow?! Ja, det är ungefär vad som händer när du placerar coola InflataBull i vattnet det här är en uppblåsbar och vattenhal variant av den mekaniska tjuren! InflataBull består av en uppblåsbar tjur i mitten av en yttre, uppblåsbar ring. När dina kompisar tar i handtagen runt om den yttre ringen och skakar den, kommer tjuren att röra sig. Din uppgift är att sitta kvar på den vilda tjuren så länge som möjligt. Låter det enkelt? Utmana kompisarna på rodeo-duell och se vem som är sommarens bästa tjurtämjare! InflataBull passar lika bra i poolen som på stranden, och är drömmen för alla som drömt om att ha en egen mekanisk tjur hemma. Som bonus gör det inte speciellt ont att trilla av i vattnet heller! Yiihaa! Låt tjuren få sällskap i vattnet spana in våra andra pool floats! Fakta om InflataBull Gigantisk Pool FloatFörvandla poolhänget till en rodeoshow med denna uppblåsbara tjur!Sitt upp på tjuren och låt kompisarna skaka den yttre ringen för att sätta tjuren i rörelse!Passar perfekt för poolhäng och roliga dagar på stranden!Fyra handtag på den yttre ringen, ett handtag på tjurenVi rekommenderar att ni är minst tre personer så att ni kan styra tjurens rörelserStabil konstruktion med tre luftkammareMaxvikt: 100 kgMått: 239 x 196 x 81 cmMaterial: tålig vinyl med fotorealistiskt tryck, handtag av plastDet är enkelt att vinterförvara tjuren bara töm den på luft och packa ihop den!Observera att pump ej medföljer!Rekommenderas från 9 årFakta om tillbehör HandpumpKöp till en smidig pump så slipper du pusta och frusta dig andfådd när du blåser upp dina pool floats!3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffektiv, pumpar in luft både när handtaget pressas ner och dras uppåtMått: 36 cm lång, 13 cm i diameterVikt: cirka 450 gramModell: Intex Double Quick II Hand Pump Fakta om tillbehör Spralla® Uppladdningsbar LuftpumpKöp till en portabel luftpump som laddas upp med USB när du ska pumpa upp alla dina pool floats!Kan även suga ut luft för att platta till luftmadrasser3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffekt: 15WDrivs av två återuppladdningsbara litium polymer-batteri (total kapacitet 3600mAh)Batteritid: totalt 2 timmarLaddtid: cirka 5 timmar, laddas med en standard 5V USB-laddare eller powerbank (kabel medföljer)Mått: 5,3 x 5,3 x 8 cmVikt: 145 gramMer info om vår uppladdningsbara pump finns härInflataBull Gigantisk Pool Float

Spralla 3D-penna

Spralla 3D-penna
399 kr

En fisk, en cykel eller en postmodern tolkning av Eiffeltornet? Om du tycker att dina teckningar är fantasifulla när du ritar på papper, vänta bara tills du ser vad du kan åstadkomma när du börjar rita i luften! Med vår roliga 3D-penna gör du precis det, och det är barnsligt enkelt att skapa coola skulpturer och konstverk i plast! Plasten är formbar i cirka 10 sekunder när den lämnat pennan, så det är lätt att forma den efter din fantasi och dina önskemål. Spralla 3D-penna använder PCL-plast som har en låg smältpunkt, så du kan röra vid pennans munstycke utan att riskera att bränna dig. Med pennans två hastigheter kan du växla mellan att snabbt fylla i färg och långsamt fixa med detaljer. 3D-pennan ansluts till ett standard USB-uttag eller vanligt vägguttag med de medföljande sladdarna. Köp till extra plaststrån för att skapa 3D-konst i alla regnbågens färger! Fakta om Spralla® 3D-pennaRita i luften och skapa coola plastkonstverk med vår roliga 3D-penna!Pennan smälter plast som stelnar strax efter den lämnat pennanTvå rithastigheter: snabb (för ifyllning) och långsam (för detaljer)Enbart kompatibel med PCL-plast (polykaprolakton)Uppvärmningstid: cirka 30 sekunderTemperaturomfång: 90°C - 100°CPennans spets blir max 40°CPlasten härdar på 10 15 sekunder, innan dess kan den formas med fingrarnaMunstyckets diameter är cirka 0,75 mmEffekt: 7,5WAnsluts till vanligt vägguttag, 100V-240V, eller till standard USB-port (sladd medföljer)Sladdlängd: cirka 1 meterMått: 17 x 1,5 x 1,5 cmVikt: 39 gram (utan plast)Material: aluminiumRekommenderas från 5 år, ej lämplig för barn under 3 årFörpackningen innehåller:3D-pennaStrömsladd med adapterUSB-kabelPCL plaststrån i 3 färger (röd, svart, vit), 1 meter av vardera färgManual (svenska, danska, norska, finska, tyska, engelska)Manual kan även laddas ner härFakta om Plast till Spralla 3D-penna 10-packTa dina 3D-konstverk till nya nivåer med fler plaststrån för 3D-pennan!Innehåller plaststrån i 10 olika färger: svart, vit, röd, blå, grön, gul, rosa, lila, brun och gråLängd: 3 meter av varje färgPlasttyp: PCL (polykaprolakton), biologiskt nedbrytbarTjocklek: 1,75 mmSmältpunkt: cirka 60°CStelnar efter cirka 10 sekunderKompatibel med Spralla 3D-pennaSpralla 3D-penna

Spralla Uppladdningsbar Luftpump

Spralla Uppladdningsbar Luftpump
399 kr

När du drar till stranden med en hel arsenal av badringar och luftmadrasser har du två alternativ: antingen ägnar du hela strandvistelsen åt att pusta, frusta och blåsa upp de förbenade prylarna eller så blåser du upp alltihop hemma med din superkompressor surrar fast dem på biltaket på väg till stranden. Inget av det känns supersmidigt, och just därför behöver du vår portabla och uppladdningsbara pump!Pumpen ryms i din handflata och har dessutom en dold talang: den kan suga ut luft också! Du behöver alltså inte surra fast badringen på biltaket på vägen hem från stranden, utan komprimerar den i ett nafs innan du packar ihop. De tre medföljande munstyckena gör att du kan pumpa upp och komprimera det mesta, från badbollar och luftmadrasser till kläderna som knappt ryms i resväskan. Den portabla pumpen laddas via USB, så du kan enkelt koppla in den till din powerbank eller smartphoneladdare när den behöver ny energi!Poolhänget, packningen eller övernattningen allt blir lite smidigare när du har vår portabla luftpump till hands! Fakta om Spralla® Uppladdningsbar LuftpumpLiten och portabel luftpump som laddas upp med USB perfekt att ta med till stranden och på resan!Kan även suga ut luft för att platta till luftmadrasser eller vakuumförpacka kläderTre munstycken medföljerKapacitet: 60 liter/minut med standardmunstyckeUppblåsningsgrad: 90 %Effekt: 15WDrivs av två återuppladdningsbara litium polymer-batteri (total kapacitet 3600mAh)Batteritid: totalt 2 timmar (max 40 minuter kontinuerlig användning)Laddtid: cirka 5 timmar, laddas med en standard 5V USB-laddare eller powerbank (kabel medföljer)Mått: 5,3 x 5,3 x 8 cmVikt: 145 gramMaterial: ABS-plastRengöring: torka av med fuktig trasaFörpackningen innehåller: Pump3 munstyckenUSB-kabel för laddningManual (svenska, danska, norska, finska, tyska, engelska)Manual kan även laddas ner härSpralla Uppladdningsbar Luftpump

Spralla Enhörning Luftmadrass

Spralla Enhörning Luftmadrass
349 kr

Varför är vi så besatta av enhörningar förresten? Kanske för att enhörningar är de coolaste och mest episka djur som någonsin skådats?! Det sägs att det finns en plats med regnbågsfärgat gräs och himmelsblått vatten, där en flock med enhörningar lever. Enhörningarna skiljer sig lite från andra eftersom de dels är väldigt stora, och dels älskar att bada! Om man har turen att bli vän med en flytande enhörning kan man få följa med på äventyr och uppleva det mest magiska poolhänget någonsin! Hoppa upp och flyt iväg mot regnbågen! Fakta om Spralla Enhörning LuftmadrassGigantisk uppblåsbar luftmadrass formad som en enhörning!Tar två handtag på halsen så att du kan hålla i dig när du flyter iväg mot regnbågen!Mått (uppblåst): 270 x 130 x 105 cmMaterial: tålig PVC-plastMaxvikt: 120 kgMått (förpackning): 26 x 30 x 12 cm, vikt: 2250 gramObservera att pump ej medföljer!Fakta om tillbehör HandpumpKöp till en smidig pump så slipper du pusta och frusta dig andfådd när du blåser upp dina pool floats!3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffektiv, pumpar in luft både när handtaget pressas ner och dras uppåtMått: 36 cm lång, 13 cm i diameterVikt: cirka 450 gramModell: Intex Double Quick II Hand Pump Fakta om tillbehör Spralla® Uppladdningsbar LuftpumpKöp till en portabel luftpump som laddas upp med USB när du ska pumpa upp alla dina pool floats!Kan även suga ut luft för att platta till luftmadrasser3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffekt: 15WDrivs av två återuppladdningsbara litium polymer-batteri (total kapacitet 3600mAh)Batteritid: totalt 2 timmarLaddtid: cirka 5 timmar, laddas med en standard 5V USB-laddare eller powerbank (kabel medföljer)Mått: 5,3 x 5,3 x 8 cmVikt: 145 gramMer info om vår uppladdningsbara pump finns härSpralla Enhörning Luftmadrass

Gigantisk Sjöjungfru Badring

Gigantisk Sjöjungfru Badring
349 kr

Hoppa i plurret som en sann mytisk havsfigur! Vi har väl alla vid något tillfälle undrat hur det är att vara en sjöjungfru. Med denna gigantiska sjöjungfru-badring kan du äntligen sluta fundera på det. Bara lägg dig över den enorma sjöjungfrustjärten, lyssna till vågornas brus (eller plaskandet i poolen), sjung en förförisk sång och dröm dig bort till sagolika platser som Atlantis och Lemurien. Sjöjungfrun mäter över 180 cm så den passar utmärkt för vuxna som vill bada och lapa sol samtidigt. Det spelar ingen roll om du vill ligga raklång, sitta på sidan eller dingla med benen ner i vattnet. Denna roséfärgade stjärtfena bär dig över vattenytan så du kan känna dig som fisken i vattnet. Badringen pumpas enkelt upp och töms lika lätt när det är dags att lägga tillbaka sjöjungfrun i akvariet (eller förrådet). Psst! Vi har såklart massor av roliga pool floats!Fakta om Gigantisk Sjöjungfru Badring Stor badring formad som en sjöjungfrustjärtBada med sagolik feeling, perfekt för både poolhäng och lata dagar på strandenEnkelt att blåsa upp och tappa ur luft för smidig förvaringMaxvikt: 100 kgMått (uppblåst): Ca 188 x 122 x 94 cmMaterial: VinylLagningskit medföljerModell: Big Mouth Giant Rose Gold Mermaid Tail Pool FloatFrån 8 årObservera att pump ej medföljer!Fakta om tillbehör HandpumpKöp till en smidig pump så slipper du pusta och frusta dig andfådd när du blåser upp dina pool floats!3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffektiv, pumpar in luft både när handtaget pressas ner och dras uppåtMått: 36 cm lång, 13 cm i diameterVikt: cirka 450 gramModell: Intex Double Quick II Hand Pump Fakta om tillbehör Spralla® Uppladdningsbar LuftpumpKöp till en portabel luftpump som laddas upp med USB när du ska pumpa upp alla dina pool floats!Kan även suga ut luft för att platta till luftmadrasser3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffekt: 15WDrivs av två återuppladdningsbara litium polymer-batteri (total kapacitet 3600mAh)Batteritid: totalt 2 timmarLaddtid: cirka 5 timmar, laddas med en standard 5V USB-laddare eller powerbank (kabel medföljer)Mått: 5,3 x 5,3 x 8 cmVikt: 145 gramMer info om vår uppladdningsbara pump finns härGigantisk Sjöjungfru Badring

Mystic Unicorn Spray Barnpool

Mystic Unicorn Spray Barnpool
299 kr

Ligger kidsen bara och dåsar i soffan med sina skärmar trots rådande högtryck med strålande solsken? Du vill skicka ut dem i det vackra vädret men till och med du inser att värmen är olidlig. Då är det dags att plocka fram Mystic Unicorn Spray Barnpool. En sagolik uppblåsbar pool i form av en magisk enhörning som kommer rädda er från solsting och överhettning. Detta är inte en sedvanlig gammal plaskbassäng, utan denna magiska enörningspool sprutar vatten för den som önskar sig ett svalkande vattenkrig.Enhörningen ställer du på en passande plats där ungarna kan plaska och skutta runt. För att maxa buset ytterligare kopplar du enkelt trädgårdsslangen till poolen så att enhörningen kan spruta vatten på de små badgästerna när det är flämtande hett. Med färgglada vingar i regnbågens alla färger blir sommarhänget i denna enhörningspool minst sagt magiskt! Plaska på!Psst! Vi har såklart massor av roliga pool floats också!Fakta om Mystic Unicorn Spray Barnpool Uppblåsbar pool formad som en enhörning som sprutar vattenFixa poolhäng med magisk feeling under varma sommardagarKopplas till trädgårdsslangen inbyggd sprinkler sprutar vatten medan ni badar!Enkelt att blåsa upp och tappa ur luft för smidig förvaringMunstycket passar till de flesta vanliga trädgårdsslangarKapacitet: 151 literMått (uppblåst): Ca 272(L) x 193(B) x 104(H) cm Material: VinylVikt: Ca 3 kgRengöring: spolas av med vattenLagningskit medföljerSläpp ut luften ur enhörningen så är det enkelt att vinterförvara den i stallet (eller förrådet)Avsedd för utomhusbruk. Placera poolen på ett jämnt underlag, bör ej användas på asfalt, betong eller underlag med skarpa kanterModell: Intex Mystic Unicorn Spray Pool Från 2 år (under vuxens tillsyn)Observera att pump ej medföljer!Fakta om tillbehör HandpumpKöp till en smidig pump så slipper du pusta och frusta dig andfådd när du blåser upp dina pool floats!3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffektiv, pumpar in luft både när handtaget pressas ner och dras uppåtMått: 36 cm lång, 13 cm i diameterVikt: cirka 450 gramModell: Intex Double Quick II Hand Pump Fakta om tillbehör Spralla® Uppladdningsbar LuftpumpKöp till en portabel luftpump som laddas upp med USB när du ska pumpa upp alla dina pool floats!Kan även suga ut luft för att platta till luftmadrasser3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffekt: 15WDrivs av två återuppladdningsbara litium polymer-batteri (total kapacitet 3600mAh)Batteritid: totalt 2 timmarLaddtid: cirka 5 timmar, laddas med en standard 5V USB-laddare eller powerbank (kabel medföljer)Mått: 5,3 x 5,3 x 8 cmVikt: 145 gramMer info om vår uppladdningsbara pump finns härMystic Unicorn Spray Barnpool

Palm Badring

Palm Badring
299 kr

Vad tar du med till en öde ö? Svaret är givet. En egen öde ö naturligtvis! Med en uppblåsbar palm-badring kan du flyta runt längs öns stränder och fundera över livets små egenheter. Som hur du hamnade där till exempel. Sen kan du vakna upp ur din dvala och inse att du faktiskt inte alls är vilse, långt borta på någon Stilla Havs-ö utan på en helt vanlig badplats fast med en ovanligt tropisk badring!Palm Badring är som klippt och skuren för vuxna. Den höga palmen ger inte bara en tropisk känsla utan fungerar perfekt som platsmarkör för dina nära och kära att hålla koll på dig ifall du skulle somna och flyta iväg för långt. Till skillnad från om du skulle köpa din helt egna ö, så kan denna både pumpas upp och tömmas på ett enkelt och smidigt sätt när vintern nalkas och palmsäsongen är över.Psst! Vi har såklart massor av andra roliga pool floats också!Fakta om Palm BadringStor badring formad som en ö med en egen palmFixa poolhäng med tropisk feeling och lata dagar på strandenEnkelt att blåsa upp och tappa ur luft för smidig förvaringMaxvikt: 100 kgMått (uppblåst): Ca 117 x 117 x 119 cm Material: VinylLagningskit medföljer Modell: Big Mouth Palm Tree Pool FloatFrån 8 årObservera att pump ej medföljer!Fakta om tillbehör HandpumpKöp till en smidig pump så slipper du pusta och frusta dig andfådd när du blåser upp dina pool floats!3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffektiv, pumpar in luft både när handtaget pressas ner och dras uppåtMått: 36 cm lång, 13 cm i diameterVikt: cirka 450 gramModell: Intex Double Quick II Hand Pump Fakta om tillbehör Spralla® Uppladdningsbar LuftpumpKöp till en portabel luftpump som laddas upp med USB när du ska pumpa upp alla dina pool floats!Kan även suga ut luft för att platta till luftmadrasser3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffekt: 15WDrivs av två återuppladdningsbara litium polymer-batteri (total kapacitet 3600mAh)Batteritid: totalt 2 timmarLaddtid: cirka 5 timmar, laddas med en standard 5V USB-laddare eller powerbank (kabel medföljer)Mått: 5,3 x 5,3 x 8 cmVikt: 145 gramMer info om vår uppladdningsbara pump finns härPalm Badring

Gigantisk Ananas Badring

Gigantisk Ananas Badring
299 kr

Ananas, denna utsökta exotiska frukt som du bara vill sätta tänderna i. Eller bada i! För med en gigantisk ananas-badring kan du äntligen plaska runt med din favoritfrukt. Du behöver inte ens oroa dig för en fruktansvärt taggig yta, den här badringen är precis lika slät och skön mot huden som vilken uppblåsbar poolmadrass som helst! Denna uppblåsbara ananas passar ypperligt för vuxna badare, och den gröna toppen fungerar som en skön huvudkudde om du vill sträcka ut dig i horisontellt läge. Ananasen är lätt att blåsa upp och luften pressas enkelt ut och förvaras i fruktkorgen (eller förrådet) när du har fått nog av tropiskt ananasbad. Med en längd på hela 182 cm kan du solbada med stil!Psst! Vi har såklart ännu fler roliga pool floats!Fakta om Gigantisk Ananas Badring Stor badring formad som en saftig ananasFixa poolhäng med tropisk feeling och lata dagar på stranden med en uppblåsbar ananasEnkelt att blåsa upp och tappa luft ur för smidig förvaringMaxvikt: 100 kgMått (uppblåst): Ca 182 x 117 x 37 cmMaterial: VinylLagningskit medföljerModell: Big Mouth Pineapple Pool FloatFrån 8 årObservera att pump ej medföljer!Fakta om tillbehör HandpumpKöp till en smidig pump så slipper du pusta och frusta dig andfådd när du blåser upp dina pool floats!3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffektiv, pumpar in luft både när handtaget pressas ner och dras uppåtMått: 36 cm lång, 13 cm i diameterVikt: cirka 450 gramModell: Intex Double Quick II Hand Pump Fakta om tillbehör Spralla® Uppladdningsbar LuftpumpKöp till en portabel luftpump som laddas upp med USB när du ska pumpa upp alla dina pool floats!Kan även suga ut luft för att platta till luftmadrasser3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffekt: 15WDrivs av två återuppladdningsbara litium polymer-batteri (total kapacitet 3600mAh)Batteritid: totalt 2 timmarLaddtid: cirka 5 timmar, laddas med en standard 5V USB-laddare eller powerbank (kabel medföljer)Mått: 5,3 x 5,3 x 8 cmVikt: 145 gramMer info om vår uppladdningsbara pump finns härGigantisk Ananas Badring

Gigantisk Avokado Badring

Gigantisk Avokado Badring
299 kr

Älskar du också guacamole? Med en gigantisk avokado-badring kan du äntligen gräva ner dig i den innersta kärnan av din favoritfrukt! Glöm de där söndertryckta stackarna på fruktavdelningen. Den här avokadon är härligt grön och i perfekt mognadsstadie för att du ska kunna ta ett svalkande dopp i sommarhettan med den. Så luta dig bara mot det mjuka fruktköttet och låt fötterna dingla ner i det svalkande vattnet. Denna mumsiga avokado är perfekt anpassad för vuxna badare. Tack vare sin bulliga och breda form fungerar badringen lika bra som en poolmadrass med armstöd. Avokadon är lätt att blåsa upp och luften pressas enkelt ut när det är dags att lägga tillbaka avokadon i fruktkorgen (eller förrådet).Psst! Vi har såklart massor av andra roliga pool floats också!Fakta om Gigantisk Avokado Badring Stor badring formad som en megastor avokadoFixa poolhäng med fruktig feeling eller lata dagar på strandenEnkelt att blåsa upp och tappa ur luft för smidig förvaringMaxvikt: 100 kgMått (uppblåst): Ca 173 x 112 x 46 cm Material: VinylLagningskit medföljer Modell: Big Mouth Giant Avocado Pool FloatFrån 8 årObservera att pump ej medföljer!Fakta om tillbehör HandpumpKöp till en smidig pump så slipper du pusta och frusta dig andfådd när du blåser upp dina pool floats!3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffektiv, pumpar in luft både när handtaget pressas ner och dras uppåtMått: 36 cm lång, 13 cm i diameterVikt: cirka 450 gramModell: Intex Double Quick II Hand Pump Fakta om tillbehör Spralla® Uppladdningsbar LuftpumpKöp till en portabel luftpump som laddas upp med USB när du ska pumpa upp alla dina pool floats!Kan även suga ut luft för att platta till luftmadrasser3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffekt: 15WDrivs av två återuppladdningsbara litium polymer-batteri (total kapacitet 3600mAh)Batteritid: totalt 2 timmarLaddtid: cirka 5 timmar, laddas med en standard 5V USB-laddare eller powerbank (kabel medföljer)Mått: 5,3 x 5,3 x 8 cmVikt: 145 gramMer info om vår uppladdningsbara pump finns härGigantisk Avokado Badring

Spralla Handvärmare med Powerbank

Spralla Handvärmare med Powerbank
299 kr

Oavsett om du åker skidor, jobbar utomhus eller bara gillar att vara ute på vintern så drabbar den dig förr eller senare den där brutala iskylan som slår till mot händerna och förvandlar våra fingrar till stelfrusna gripklor! Vantarna hjälper inte, och att hålla någon i handen för att snylta kroppsvärme är trevligt men opraktiskt. Nä, vad du behöver är en skön handvärmare vår Spralla USB-handvärmare är räddningen för alla stelfrusna händer! Handvärmaren har tre värmelägen, och på lägsta nivån håller den cirka 40°C i upp till åtta timmar det blir många timmar med gosig värmde för dina fingrar! Att handvärmaren dessutom extraknäcker som powerbank löser det klassiska problemet med smartphone-batteri som sjunker lika hastigt som temperaturen en klar decembernatt! Varma händer och en fulladdad mobil du inser hur skönt du kommer ha det i vinter va?! Fakta om Spralla® Handvärmare med PowerbankUSB-handvärmare med powerbank-funktion!Börjar värmas upp efter 30 sekunderTre värmelägen: låg (cirka 40°C), medium (cirka 45°C) och hög (cirka 60°C)Håller värmen i upp till 8 timmar på lägsta läget och i upp till 4 timmar på högsta lägetPowerbank-funktion ger cirka 1,5 laddning till din smartphone (kabel medföljer ej) Input: 5V/1AOutput: 5V/1.5ADrivs av ett återuppladdningsbart litium ion-batteri, 5000mAhLaddtid: cirka 5 timmar, laddas med den medföljande USB-kabelnMaterial: aluminiumlegering, ABS-plastMått: 10,2 x 5,8 x 2,4 cmVikt: 135 gramInnehåll i förpackningenHandvärmareUSB-kabel för laddningBärremFörvaringspåseManual (svenska, engelska, danska, norska, finska, tyska) Manual på på svenska, engelska, danska, norska, finska och tyska kan laddas ner härSpralla Handvärmare med Powerbank

Spralla Gigantisk Pizzaslice Luftmadrass

Spralla Gigantisk Pizzaslice Luftmadrass
299 kr

Om du ber en pizzaälskare berätta om den ultimata pizzadrömmen är det många som säger att de vill bli ett med pizzan! De vill sträcka ut sig raklånga på en slice, luta huvudet mot den krispiga kanten och bara njuta! Nu blir det ju lätt kletigt med ost och salami och annat som hör pizzan till, men vi låter inte det stoppa oss! Låt oss presentera alla pizzaälskares sommardröm: en luftmadrass formad som en pizzaslice! Pizzaslice-luftmadrassen har en upphöjd kant som blir ett skönt nackstöd, och den är stor nog för att vuxna pizzaälskare ska kunna sträcka ut sig. Luftmadrassen har öglor fästa på sidorna, och med hjälp av de medföljande repen kan du koppla ihop upp till åtta likadana luftmadrasser till en gigantisk flytande pizza! Var det någon som beställde en familjepizza till poolpartyt?! Fakta om Spralla Gigantisk Pizzaslice LuftmadrassStor uppblåsbar luftmadrass formad som en bit pizza!Upphöjd kant fungerar som skönt nackstödSäljs styckevis. Du kan koppla ihop upp till åtta av våra Pizzaslice-luftmadrasser till en jättelik flytande pizza!Luftmadrassen är försedd med öglor för hopkoppling, rep medföljerMått (uppblåst): 180 cm x 150 cmMaterial: tålig PVC-plastMaxvikt: 90 kgObservera att pump ej medföljer!Förpackningen innehåller:1 pizzaslice luftmadrass4 rep för att koppla ihop flera av våra pizzaslice-luftmadrasserFakta om tillbehör HandpumpKöp till en smidig pump så slipper du pusta och frusta dig andfådd när du blåser upp dina pool floats!3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffektiv, pumpar in luft både när handtaget pressas ner och dras uppåtMått: 36 cm lång, 13 cm i diameterVikt: cirka 450 gramModell: Intex Double Quick II Hand Pump Fakta om tillbehör Spralla® Uppladdningsbar LuftpumpKöp till en portabel luftpump som laddas upp med USB när du ska pumpa upp alla dina pool floats!Kan även suga ut luft för att platta till luftmadrasser3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffekt: 15WDrivs av två återuppladdningsbara litium polymer-batteri (total kapacitet 3600mAh)Batteritid: totalt 2 timmarLaddtid: cirka 5 timmar, laddas med en standard 5V USB-laddare eller powerbank (kabel medföljer)Mått: 5,3 x 5,3 x 8 cmVikt: 145 gramMer info om vår uppladdningsbara pump finns härSpralla Gigantisk Pizzaslice Luftmadrass

Gigantisk Fjäril Badring

Gigantisk Fjäril Badring
299 kr

Ibland är livet bara för skönt för att vara sant! Som en vacker fjäril fladdrar du fram i tillvaron med beundrande blickar vända mot dig. Och vad passar inte bättre än att illustrera detta ytterligare genom att bada med en gigantisk fjärils-badring? Då kan du få visa alla vilken skön lirare du verkligen är, där du flyter fram på vattenytan som ett av naturens vackraste underverk.Tack vare sin storlek är fjärilsbadringen perfekt lämpad för vuxna. De två undersköna vingarna på sidorna är inte bara där som vacker dekor, utan fungerar även som två fiffiga handtag. Om du råkar vara en blyg fjäril så ger de dessutom lite insynsskydd. Badringen pumpas enkelt upp och töms lika lätt när det är dags att lägga tillbaka fjärilen i sin vinterkokong för sitt vinteride i förrådet.Psst! Vi har såklart massor av andra roliga pool floats också!Fakta om Gigantisk Fjäril Badring Stor badring formad som en gigantisk fjärilHar två vingar som fungerar som handtag, perfekt för både poolhäng och lata dagar på strandenEnkelt att blåsa upp och tappa ur luft för smidig förvaringMaxvikt: 100 kgMått (uppblåst): Ca 101 x 141 x 53,5 cm Material: Vinyl Lagningskit medföljer Modell: Big Mouth Butterfly Blue Pool FloatFrån 8 årObservera att pump ej medföljer!Fakta om tillbehör HandpumpKöp till en smidig pump så slipper du pusta och frusta dig andfådd när du blåser upp dina pool floats!3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffektiv, pumpar in luft både när handtaget pressas ner och dras uppåtMått: 36 cm lång, 13 cm i diameterVikt: cirka 450 gramModell: Intex Double Quick II Hand Pump Fakta om tillbehör Spralla® Uppladdningsbar LuftpumpKöp till en portabel luftpump som laddas upp med USB när du ska pumpa upp alla dina pool floats!Kan även suga ut luft för att platta till luftmadrasser3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffekt: 15WDrivs av två återuppladdningsbara litium polymer-batteri (total kapacitet 3600mAh)Batteritid: totalt 2 timmarLaddtid: cirka 5 timmar, laddas med en standard 5V USB-laddare eller powerbank (kabel medföljer)Mått: 5,3 x 5,3 x 8 cmVikt: 145 gramMer info om vår uppladdningsbara pump finns härGigantisk Fjäril Badring

Spralla Burrito Filt

Spralla Burrito Filt
299 kr

Du sneglar avundsjukt på det mjuka tortillabrödet som omsluter köttfärsen i en varm kram på din tallrik. Är det inte dags att ta fredafstacosen till en helt ny nivå och liksom bli ett med din favoriträtt? Rulla in dig i vår burrito-filt och förvandla dig till en mänsklig jätteburrito samtidigt som du håller kylan ute. Trots allt smakar ju både du och texmex-maten godast varma!Den här gosiga och runda filten är tillverkad i mjuk flanell. Du kommer snart att upptäcka att praktiskt taget allt funkar bätte i taco-form: bädda in katten till en spinnande purrito eller svep filten runt familjens yngsta för att skapa en babyrito! Och vankas det taco-picknick, ja då vet du precis vad du ska sitta på. Fiesta!Fakta om Spralla® Burrito FiltRulla in dig själv till en stor mänsklig jätteburrito!Perfekt för kyliga kvällar eller som picknick-filt för nästa tacofest!Gosig och rund filt i mjuk flanell med burritotryck på ena sidan och helvit baksidaMaterial: polyesterMått: 155 cm i diameterTvättråd: handtvätt eller 30°C fintvätt Modell: Spralla Burrito BlanketSpralla Burrito Filt

Gigantisk Manet-Badring

Gigantisk Manet-Badring
299 kr

Maneten är ett nässeldjur och det är du också! Åtminstone när du hoppar i plurret med en gigantisk manet-badring! Bli ett med vattnets element när du guppar runt i takt till vågorna. Det är allmänt känt att vi idag vet mer om rymden än om havet, så nog känner du dig riktigt speciell när du flyter runt där i vattnet som ett annat marint mysterium.Den här gigantiska maneten är över en meter i diameter och är således perfekt utformad för vuxna badare. Med naturtrogna och skräckinjagande tentakler håller du fula fiskar på avstånd. Men det fina med denna badring är att den inte bränns på riktigt, så du kan lätt leka manet-invasion tillsammans med dina kompisar.Psst! Vi har såklart massor av andra roliga pool floats också!Fakta om Gigantisk Manet Badring Stor badring formad som en cool manet med tentaklerFixa poolhäng med djuphavs-feeling eller för lata dagar på strandenEnkelt att blåsa upp och tappa ur luft för smidig förvaringMaxvikt: 100 kgMått (uppblåst): Ca 122 x 124 x 39 cmMaterial: VinylLagningskit medföljerModell: Big Mouth Giant Jellyfish Pool FloatFrån 8 årObservera att pump ej medföljer!Fakta om tillbehör HandpumpKöp till en smidig pump så slipper du pusta och frusta dig andfådd när du blåser upp dina pool floats!3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffektiv, pumpar in luft både när handtaget pressas ner och dras uppåtMått: 36 cm lång, 13 cm i diameterVikt: cirka 450 gramModell: Intex Double Quick II Hand Pump Fakta om tillbehör Spralla® Uppladdningsbar LuftpumpKöp till en portabel luftpump som laddas upp med USB när du ska pumpa upp alla dina pool floats!Kan även suga ut luft för att platta till luftmadrasser3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffekt: 15WDrivs av två återuppladdningsbara litium polymer-batteri (total kapacitet 3600mAh)Batteritid: totalt 2 timmarLaddtid: cirka 5 timmar, laddas med en standard 5V USB-laddare eller powerbank (kabel medföljer)Mått: 5,3 x 5,3 x 8 cmVikt: 145 gramMer info om vår uppladdningsbara pump finns härGigantisk Manet-Badring

Gigantisk Lama Badring

Gigantisk Lama Badring
299 kr

Flyt fram på den spegelblanka vattenytan på en gigantisk lama-badring! Okej, en lama kanske inte är det första man förväntar sig se på allmänna badplatser. Men vad är det som säger att en klövutrustad krabat från Anderna inte skulle kunna ta sig ett svalkande dopp? Detta är en urgullig badring för dig som gillar att sticka ut och hänga med lite exotiska husdjur. Och den här laman spottar inte, så det blir inget drama vid poolen!Laman i pärlemorskimrande och mjuk vinyl är perfekt anpassad för vuxna badare, och den långa halsen fungerar ypperligt som ryggstöd. Den är lätt att blåsa upp och luften pressas enkelt ut när det är dags att packa in denna alpacka-kusin inför vintern. Med en längd på över en meter är detta alltså ingen lam badring. Psst! Vi har såklart massor av roliga pool floats!Fakta om Gigantisk Lama Badring Stor badring formad som en pärlemorskimrande lamaFå feeling från Anderna, perfekt för både poolhäng och lata dagar på strandenEnkelt att blåsa upp och tappa ur luft för smidig förvaringMaxvikt: 100 kgMått (uppblåst): Ca 117 x 87,5 x 112 cm Material: VinylLagningskit medföljer Modell: Big Mouth Giant Llama Pool FloatFrån 8 årObservera att pump ej medföljer!Fakta om tillbehör HandpumpKöp till en smidig pump så slipper du pusta och frusta dig andfådd när du blåser upp dina pool floats!3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffektiv, pumpar in luft både när handtaget pressas ner och dras uppåtMått: 36 cm lång, 13 cm i diameterVikt: cirka 450 gramModell: Intex Double Quick II Hand Pump Fakta om tillbehör Spralla® Uppladdningsbar LuftpumpKöp till en portabel luftpump som laddas upp med USB när du ska pumpa upp alla dina pool floats!Kan även suga ut luft för att platta till luftmadrasser3 munstycken medföljer, passar till de allra flesta standardventilerEffekt: 15WDrivs av två återuppladdningsbara litium polymer-batteri (total kapacitet 3600mAh)Batteritid: totalt 2 timmarLaddtid: cirka 5 timmar, laddas med en standard 5V USB-laddare eller powerbank (kabel medföljer)Mått: 5,3 x 5,3 x 8 cmVikt: 145 gramMer info om vår uppladdningsbara pump finns härGigantisk Lama Badring

 
 

Skriv och tryck Enter.

Till toppen