Konfirmationspresent

Handla Konfirmationspresent på nätet. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Köp en Konfirmationspresent och gör någon glad.

 

Konfirmationspresent - vad ska man köpa?

En av de största händelserna för många ungdomar är konfirmationen, för att konfirmera sig är ju inget man gör i en handvändning. Istället ligger det en hel del plugg, lärdomar och möda bakom detta steg, vilket gör att det inte alls är fel att erkänna att personen som konfirmerar sig tagit ett stort steg. Detta gör man i regel i Sverige genom att fira konfirmanden, både med en fest eller liknande tillställning samt genom att ge honom eller henne en eller flera konfirmationspresenter. Men vad ska man egentligen köpa i konfirmationspresent? Här kommer några förslag:

Traditionella konfirmationspresenter är bland annat smycken med kors, t.ex. en halskedja, samt andra silver eller guldföremål, beroende på mottagarens smak. Alla föremål som kan graveras med ett datum, namn eller varför inte en personlig hälsning kan anses vara passande som konfirmationspresent för tanken är i regel att presenten ska vara klassisk och något som mottagaren använder länge, istället för något mer trendigt och dagsaktuellt, som t.ex. teknik.

Många konfirmander önskar sig även förstås pengar numera, men för den som tycker att detta känns lite för opersonligt kan även presentkort vara ett bra alternativ.

En del vill även lära konfirmanden något eller komma med ett budskap. I dessa fall kan t.ex. en väl vald bok eller skiva vara ett bra val, men tänk på att de flesta konfirmander inte uppskattar att bara få detta (även om det ofta är en konfirmationspresent som givaren lagt mycket tid och möda på att få rätt), utan en present av detta slag blir i regel bäst om den kombineras med en annan present också.

Upplevelsepresenter är också en starkt växande trend, i alla sammanhang idag, och konfirmationer är inget undantag. Tror du att konfirmanden alltid drömt om att göra något särskilt, varför inte kolla upp om det finns ett passande presentkort för detta att ge bort?

 

EcoFlow River Portable Power Station

EcoFlow River Portable Power Station
5 995 kr

Oavsett om det är friluftsliv eller jobb som tar dig ut i naturen vill du inte vara helt avskärmad från omvärlden. Datorn, kameran, telefonen och en hel massa andra prylar kräver ström, och det kan vara knepigt att hålla liv i allt när du inte har tillgång till eluttag. Då kommer EcoFlow River till din räddning: denna extremt kraftfulla powerstation låter dig ladda allt på en gång!EcoFlow River är lätt och smidig att ta med sig, och har en kapacitet på hela 114 000mAh. Det räcker till exempel för att ladda upp din laptop upp till 9 gånger eller för mer än 30 laddningar av din smartphone! Perfekt att ta med på campingen, bilsemestern och alla andra tillfällen då du vill kunna använda dina älskade prylar obehindrat trots att du är ute på vift. Powerstationen har totalt 11 uttag, bland annat USB 2.0, USB-C och DC-portar, och uttagen kan användas samtidigt utan att effekten avtar. Batteriet i EcoFlow River laddas upp antingen via eluttaget eller via bilens 12V-uttag. River håller laddningen i minst ett år och fungerar därför jättebra som reservbatteri att plocka fram om det blir strömavbrott. Fakta om EcoFlow River Portable Power StationStå aldrig strömlös ? kraftfulla powerstationen EcoFlow River laddar allt från dator till kamera och telefon!Perfekt för camping, friluftsliv och jobb på platser där du inte har tillgång till eluttagKan användas för att ladda/driva laptop, systemkamera, smartphone, drönare, mini-kyl, gitarrförstärkare, lampor med meraBatteriet håller laddningen i ett år ? ladda upp och ha tillgängligt om det blir strömavbrott!Totalt 11 portar som kan användas samtidigt:2 x USB (5V, upp till 2.4A)2 x USB 2.0 (5V/9V/12V, upp till 2.4A)2 x USB-C (5V/9V/12V, upp till 2.4A)2 x DC-port (5,5 x 2,5 mm, 12v, upp till 8A)2 x AC-port (220V 50Hz) 1 x 12V-uttag (12V, upp till 8A)Kapacitet: 114 000mAh (3.6V) / 412WhEffekt: 500W (300AC, 200DC)Display visar aktuell batteristatusDrivs av ett återuppladdningsbart litium-ion batteriLaddas upp via vägguttag (220V 50Hz, laddtid 6 timmar) eller via bilens 12V-uttag (laddtid 9 timmar), adapter medföljer Kan även laddas med River Solar Charger (medföljer ej)Kan användas i temperaturer från -20°C till 60°C (optimal förvaringstemperatur 0°C-35°C)Tål 500 laddningscyklerMått: 25 x 16 x 20,8 cmVikt: 5 kgVattentåligt ytskikt, IP63Observera! Kan ej driva hårtork, kaffekokare, vattenpump, kylskåp och andra apparater som kräver mer än 500WFörpackningen innehåller:EcoFlow River Power StationAC-adapter för laddning i vägguttag12V-adapter för laddning i bilUSB-C-kabelDC-kabelDC-adaptrarSnabbstart-guide och bruksanvisning (engelska)EcoFlow River Portable Power Station

Polaroid Originals SX-70 Vintage-kamera

Polaroid Originals SX-70 Vintage-kamera
3 995 kr

Vissa kameror är inte som andra. De skiljer sig från mängden och vänder sig inte till vem som helst. Direktfilmskameran Polaroid SX-70 var just så när den lanserades på 70-talet, med ny teknik och ett annorlunda utseende. Drygt fyrtio år senare, när allt annat är digitalt, kan du fortfarande skapa analog magi! Vintage-kameran Polaroid Originals SX-70 är original från 70-talet som varsamt renoverats och försetts med nya ljusskydd som skyddar bilden under framkallningen.Kameran är hopfällbar och har ett unikt utseende med läderklädsel och borstad krom. När Polaroid SX-70 kom var det den första SLR-Polaroidkameran någonsin, och den blev populär hos både fotografer och konstnärer. Polaroid Originals SX-70 är perfekt för dig som har erfarenhet av Polaroidfotografering och vill ta ditt fotograferande vidare med en klassisk vintage-kamera.Fakta om Polaroid Originals SX-70 Vintage-kameraVintage vikbar direktfilmskamera!Varsamt renoverad och unik originalkamera, modellen tillverkades 1972-1981! Annorlunda, vikbar design och ytskikt i läder och borstad kromUtrustad med nytt ljusskydd för framkallning, frog tongue Exponeringskontroll för att få ljusare eller mörkare bilderSLR-kamera med fyra linselement, f/8Slutartid: 1/180 - >5 sekunderManuellt fokus, närgräns: 26 cmKameran har inget eget batteri utan drivs av batteriet som är inbyggt i paketet med kamerafilmFramkallningstiden varierar beroende på filmen som användsKompatibel med Polaroid Originals SX-70-film (medföljer ej men kan köpas här på sidan)Manual medföljer (engelsk text)Observera! Kamerorna är testade och fungerar korrekt men eftersom de är renoverade original kommer du kunna se att de har använtsFakta om tillbehör Polaroid Originals KameraväskaSnygg och praktisk kameraväska för din Polaroid-kamera! Smidigt skydd för din kamera när du är på resande fotVäska med plats för kamera och ett filmpaketUtvändigt fack passar bra för framkallade polaroidbilderPraktiskt handtag i ovankant och axelrem Modell: Polaroid Originals Box Camera BagPassar Polaroids kameramodeller OneStep, OneStep 2, I-Type, SX-70, 600, Impulse och SpectraMått: 18 x 19 x 12 cmTvättråd: torka av med fuktig trasaSpecifikationer, svart väska: Kardborrlåsning Invändig ficka med dragkedjaLängd på axelrem: 142 cmMaterial: 1000D Cordura-nylon, fleecefoderVikt: 325 gramSpecifikationer, vit väska:MagnetlåsningInvändig ficka med dragskoLängd på axelrem: 146 cmMaterial: 2100D nylon, fleecefoderVikt: 312 gramObservera! Kamera medföljer ej!Polaroid Originals SX-70 Vintage-kamera

Zenkuru Uppblåsbart Spabad

Zenkuru Uppblåsbart Spabad
3 995 kr

Att sjunka ner i en het badtunna med sköna bubbelstrålar är vardagsmys, skön avkoppling och soft spalyx i ett. Fast för att njuta av det hemma måste du både gräva upp hela trädgården och ruinera dig för att kunna anlägga det där spabadet. Eller? Nejdå, med vårt sköna Zenkuru Uppblåsbart Spabad förvandlar du trädgården till en avkopplande oas på nolltid!Luta dig tillbaka i den uppblåsbara badtunnan och njut av bubblor och massage från de 130 bubbelstrålarna. Badets värmefunktion värmer upp vattnet till behaglig badtemperatur, och du styr både värme och bubblor från den digitala kontrollpanelen på badtunnans sida. Det uppblåsbara spaet har sittplats för upp till fyra vuxna, så bjud över några vänner, sjunk ner i det varma vattnet och njut! Förutom den uppenbara fördelen att du inte behöver gräva upp hela trädgården är spaet både portabelt och enkelt att montera. Det blåser dessutom upp sig själv med hjälp av den medföljande luftslangen ? att behöva pressa sin egen lungkapacitet till det yttersta är nämligen inte det minsta avkopplande! Komplettera din badtunna med praktiska tillbehör som gör doppet till en extra mysig upplevelse. Med två sköna nackstöd och en drinkhållare kan ni bekvämt luta er tillbaka och sippa på favoritdryckerna medan ni badar. Det uppblåsbara överdraget isolerar vattentemperaturen så att tiden för uppvärmning minskar ? perfekt för dig som otåligt vill kunna hoppa i plurret fortast möjligt! Ett vattenfilter håller vattnet fräscht och behöver bytas med jämna mellanrum, och poolen kan behöva kompletteras med ett extra markskydd om det medföljande blir slitet efter långvarig användning. Fakta om Zenkuru® Uppblåsbart SpabadMaxa avkopplingen hemma och sjunk ner i ett uppblåsbart spa med sköna bubblor! Uppblåsbar badtunna med sittplats för upp till 4 vuxnaStyr värme och luftströmmar från den digitala kontrollpanelen på spabadets sidaSmidigt och portabelt spabad ? enkelt att montera och användaBlåser upp sig själv med den tillhörande luftslangen ? ingen extern pump behövs!Temperaturinställning: 20°C - 40°CVärmefunktion som värmer upp och håller badvattnet vid en behaglig temperaturUppvärmningstid: värmer vattnet med cirka 1-2°C per timmeVattenkapacitet: 800 literAntal bubbelstrålar: 130 st, 3 mm i diameterUppvärmingsanordning: 1200 WBubbelstrålar: 600 WAnsluts med medföljande strömadapter till vägguttag, 220-240V 50HzKabellängd: 3,3 meterFilterenhet: 12V, 30 W, 1 880 LYtterdiameter: 180 cmInnerdiameter: 140 cmHöjd: 65 cmNettovikt ca 22 kgMaterial, pool: PVCMaterial, skyddsöverdrag: laminerad PVCIP-kod: IPX5Enbart avsedd för utomhusbrukFörpackningen innehåller: 1 uppblåsbar pool1 skyddsöverdrag med fästanordning1 luftslang1 filterenhet1 markskydd1 reparationssats1 strömkabel med adapterManual (evenska, engelska, danska, norska, finska och tyska)Manual finns även att ladda ner härFakta om tillbehör Nackstöd och DrinkhållareMaxa avkopplingen i badet med två sköna nackstöd och en drinkhållare!Både drinkhållare och nackstöd hängs över spabadets kantDrinkhållare med plats för två burkar/glas med max diameter 7,5 cm Mått, drinkhållare: 23 x 26 x 5 cmMått, nackstöd: 23 x 27 x 4 cmMaterial: skumplastFörpackningen innehåller:2 nackstöd1 drinkhållareFakta om tillbehör Uppblåsbart ÖverdragHåll badet varmt längre med ett uppblåsbart överdrag Isolerar bättre än ett vanligt överdrag ? vattnet håller temperaturen längre och uppvärmningstiden blir kortareSkyddar vattnet mot nedfallande löv och smutsFlyter på vattenytan, ska ej fästas i poolens kanterPassar Zenkuru Uppblåsbart SpabadMått: 140 cm i diameterMaterial: PVCObservera att pump ej medföljer!Fakta om tillbehör FilterkassettHåll vattnet fräscht i badtunnan genom att byta filterkassett med jämna mellanrum!Kompatibel med filterenheten som följer med Zenkuru Uppblåsbart SpabadFiltret kan rengöras med vatten, men vi rekommenderar att du byter filter då och dåMått: 10 x 10 x 7,6 cmMaterial: plastFakta om tillbehör MarkskyddSkydda din uppblåsbara pool från vassa stenar och liknandZenkuru Uppblåsbart Spabad

Zenkuru Infraröd Bastu

Zenkuru Infraröd Bastu
3 495 kr

När kroppen känns stel och musklerna ömma längtar du desperat efter den där spahelgen du aldrig hinner komma iväg på. Att bygga om badrummet för att få plats med en traditionell bastu känns garanterat som överkurs, men med smidiga och portabla Zenkuru Infraröd Bastu fixar du lyxigt bastubad på nolltid hemma! Koppla av och låt de värmande infraröda strålarna mjuka upp din kropp på djupet! Bastun använder sig av FIR-teknik och når 70°C på bara några minuter. Med fjärrkontrollen reglerar du både temperatur och timerfunktion, och bastuns utformning gör att du har händer och huvud fria. Att använda IR-bastun är dessutom lätt som en plätt! Du viker upp bastutältet och placerar de tre värmepanelerna på sidorna, viker upp stolen och sätter dig till rätta i tältet med fötterna på fotpanelen. Dra upp dragkedjan och känn hur den behagliga värmen mjukar upp dina stela muskler, ökar blodcirkulationen och värmer hela kroppen. När du bastat klart viker du enkelt ihop bastutältet med värmepanelerna i förvaringsväskan. Med vår portabla infraröda bastu kan du unna dig avslappning deluxe på hemmaplan!Fakta om Zenkuru® Infraröd BastuNjut av den ultimata avkopplingen hemma med en portabel infraröd bastu!Avslappnande och uppmjukande för kroppen, förbättrar blodcirkulationen och kan lindra muskelvärk, stelhet och ömhetAnvänder Far IR-teknik (FIR) med tre värmepanelerEnkel att montera, kräver inga verktygPortabel och smidig att förvara i den medföljande förvaringsväskanJusterbar temperatur, 35°C-75°CNår 70°C på fem minuterTimerfunktion: 10-90 minuterInbyggt överhettningsskyddEffekt: 600WAnsluts till vägguttaget, AC 220V/50HzSladdlängd: 140 cmMått, uppvikt: cirka 100 x 85 x 65 cmMått, hopvikt i förvaringsväska: cirka 100 x 70 x 20 cmVikt: cirka 10 kgMaterial: polyestertaft, värmetålig textilRengöring: torka av bastutältet med fuktig trasaFörpackningen innehåller:Bastutält3 värmepanelerFotpanelStödpanelVikbar stol FjärrkontrollFörvaringsväskaManual (svenska, danska, norska, finska, tyska och engelska)Manual på svenska, danska, norska, finska, tyska och engelska kan laddas ner härZenkuru Infraröd Bastu

Cacoon Hängkoja Vit

Cacoon Hängkoja Vit
2 999 kr

Bästa sättet att koppla av på när vi var små var i en koja ? det var både mysigt och fritt från folk som störde! Det finns för få kojor för vuxna! Fast som vuxen har man ju lite högre krav på en koja ? en filt över några köksstolar är inte vad vi är ute efter! Sköna hängkojan Cacoon är däremot en fullträff när det gäller kojor för vuxna ? den är stor, mysig och perfekt när du vill luta dig tillbaka och koppla av! Cacoon hängs enkelt upp i ett träd, på din uteplats eller inomhus ? ja, har du tillräckligt högt i tak föreslår vi att du kastar ut soffan och hänger upp ett par hängkojor i vardagsrummet istället! Hängkojan är tillverkad i slitstarkt, vattenavvisande tyg och enkel att bära med sig i den medföljande förvaringspåsen ? enkelt och smidigt när du vill koppla av ute i naturen!Vi kan inte lova att resten av familjen inte hittar dig när du försvinner in i din Cacoon, men om du kryper upp och sitter riktigt stilla så finns chansen att du får ha den för dig själv! Fakta om Cacoon HängkojaKoppla av på skönaste sätt i hängkojan Cacoon! Perfekt på altanen, i trädgården eller inomhus för dig med högt i takStorleken passar bra för en vuxen eller två barnMaxbelastning: 200 kgMått: 1,5 meter i diameter, 2,4 meter hög. Vikt: 5 kgNerpackad i den medföljande förvaringspåsen mäter Cacoon cirka 80 x 17 cmSlitstarkt och vattenavvisande tyg, 285 g/m2 Material: fäste i anodiserad aluminium, nylonrep, tyg i 65% polyester och 35% bomullMinsta utrymme som krävs för upphängning: 2,45 m i höjd och 1,6 m i diameter (rekommenderat: 2,7 m i höjd och 2,25 m i diameter)Enkel att montera, kräver inga verktyg (avser montering utomhus, exempelvis i ett träd)Kan användas både utom- och inomhusTål maskintvätt (30°C)Modell: Cacoon SingleObservera! Cacoon är ingen gunga utan avsedd för avkoppling!Observera! Det medföljer inte krok eller fäste för att hänga upp Cacoon inomhus! Ska du däremot hänga Cacoon i ett träd eller liknande klarar du dig med de medföljande tillbehören!Innehåll i förpackningen:Cacoon hängkojaRep och 8 ringar (för upphängning i träd eller liknande)FörvaringspåseBruksanvisning (engelska, tyska, franska, spanska, italienska, nederländska)Cacoon Hängkoja Vit

Cacoon Hängkoja Orange

Cacoon Hängkoja Orange
2 999 kr

Bästa sättet att koppla av på när vi var små var i en koja ? det var både mysigt och fritt från folk som störde! Det finns för få kojor för vuxna! Fast som vuxen har man ju lite högre krav på en koja ? en filt över några köksstolar är inte vad vi är ute efter! Sköna hängkojan Cacoon är däremot en fullträff när det gäller kojor för vuxna ? den är stor, mysig och perfekt när du vill luta dig tillbaka och koppla av! Cacoon hängs enkelt upp i ett träd, på din uteplats eller inomhus ? ja, har du tillräckligt högt i tak föreslår vi att du kastar ut soffan och hänger upp ett par hängkojor i vardagsrummet istället! Hängkojan är tillverkad i slitstarkt, vattenavvisande tyg och enkel att bära med sig i den medföljande förvaringspåsen ? enkelt och smidigt när du vill koppla av ute i naturen!Vi kan inte lova att resten av familjen inte hittar dig när du försvinner in i din Cacoon, men om du kryper upp och sitter riktigt stilla så finns chansen att du får ha den för dig själv! Fakta om Cacoon HängkojaKoppla av på skönaste sätt i hängkojan Cacoon! Perfekt på altanen, i trädgården eller inomhus för dig med högt i takStorleken passar bra för en vuxen eller två barnMaxbelastning: 200 kgMått: 1,5 meter i diameter, 2,4 meter hög. Vikt: 5 kgNerpackad i den medföljande förvaringspåsen mäter Cacoon cirka 80 x 17 cmSlitstarkt och vattenavvisande tyg, 285 g/m2 Material: fäste i anodiserad aluminium, nylonrep, tyg i 65% polyester och 35% bomullMinsta utrymme som krävs för upphängning: 2,45 m i höjd och 1,6 m i diameter (rekommenderat: 2,7 m i höjd och 2,25 m i diameter)Enkel att montera, kräver inga verktyg (avser montering utomhus, exempelvis i ett träd)Kan användas både utom- och inomhusTål maskintvätt (30°C)Modell: Cacoon SingleObservera! Cacoon är ingen gunga utan avsedd för avkoppling!Observera! Det medföljer inte krok eller fäste för att hänga upp Cacoon inomhus! Ska du däremot hänga Cacoon i ett träd eller liknande klarar du dig med de medföljande tillbehören!Innehåll i förpackningen:Cacoon hängkojaRep och 8 ringar (för upphängning i träd eller liknande)FörvaringspåseBruksanvisning (engelska, tyska, franska, spanska, italienska, nederländska)Cacoon Hängkoja Orange

Cacoon Hängkoja Blå

Cacoon Hängkoja Blå
2 999 kr

Bästa sättet att koppla av på när vi var små var i en koja ? det var både mysigt och fritt från folk som störde! Det finns för få kojor för vuxna! Fast som vuxen har man ju lite högre krav på en koja ? en filt över några köksstolar är inte vad vi är ute efter! Sköna hängkojan Cacoon är däremot en fullträff när det gäller kojor för vuxna ? den är stor, mysig och perfekt när du vill luta dig tillbaka och koppla av! Cacoon hängs enkelt upp i ett träd, på din uteplats eller inomhus ? ja, har du tillräckligt högt i tak föreslår vi att du kastar ut soffan och hänger upp ett par hängkojor i vardagsrummet istället! Hängkojan är tillverkad i slitstarkt, vattenavvisande tyg och enkel att bära med sig i den medföljande förvaringspåsen ? enkelt och smidigt när du vill koppla av ute i naturen!Vi kan inte lova att resten av familjen inte hittar dig när du försvinner in i din Cacoon, men om du kryper upp och sitter riktigt stilla så finns chansen att du får ha den för dig själv! Fakta om Cacoon HängkojaKoppla av på skönaste sätt i hängkojan Cacoon! Perfekt på altanen, i trädgården eller inomhus för dig med högt i takStorleken passar bra för en vuxen eller två barnMaxbelastning: 200 kgMått: 1,5 meter i diameter, 2,4 meter hög. Vikt: 5 kgNerpackad i den medföljande förvaringspåsen mäter Cacoon cirka 80 x 17 cmSlitstarkt och vattenavvisande tyg, 285 g/m2 Material: fäste i anodiserad aluminium, nylonrep, tyg i 65% polyester och 35% bomullMinsta utrymme som krävs för upphängning: 2,45 m i höjd och 1,6 m i diameter (rekommenderat: 2,7 m i höjd och 2,25 m i diameter)Enkel att montera, kräver inga verktyg (avser montering utomhus, exempelvis i ett träd)Kan användas både utom- och inomhusTål maskintvätt (30°C)Modell: Cacoon SingleObservera! Cacoon är ingen gunga utan avsedd för avkoppling!Observera! Det medföljer inte krok eller fäste för att hänga upp Cacoon inomhus! Ska du däremot hänga Cacoon i ett träd eller liknande klarar du dig med de medföljande tillbehören!Innehåll i förpackningen:Cacoon hängkojaRep och 8 ringar (för upphängning i träd eller liknande)FörvaringspåseBruksanvisning (engelska, tyska, franska, spanska, italienska, nederländska)Cacoon Hängkoja Blå

Cacoon Hängkoja Brun

Cacoon Hängkoja Brun
2 999 kr

Bästa sättet att koppla av på när vi var små var i en koja ? det var både mysigt och fritt från folk som störde! Det finns för få kojor för vuxna! Fast som vuxen har man ju lite högre krav på en koja ? en filt över några köksstolar är inte vad vi är ute efter! Sköna hängkojan Cacoon är däremot en fullträff när det gäller kojor för vuxna ? den är stor, mysig och perfekt när du vill luta dig tillbaka och koppla av! Cacoon hängs enkelt upp i ett träd, på din uteplats eller inomhus ? ja, har du tillräckligt högt i tak föreslår vi att du kastar ut soffan och hänger upp ett par hängkojor i vardagsrummet istället! Hängkojan är tillverkad i slitstarkt, vattenavvisande tyg och enkel att bära med sig i den medföljande förvaringspåsen ? enkelt och smidigt när du vill koppla av ute i naturen!Vi kan inte lova att resten av familjen inte hittar dig när du försvinner in i din Cacoon, men om du kryper upp och sitter riktigt stilla så finns chansen att du får ha den för dig själv! Fakta om Cacoon HängkojaKoppla av på skönaste sätt i hängkojan Cacoon! Perfekt på altanen, i trädgården eller inomhus för dig med högt i takStorleken passar bra för en vuxen eller två barnMaxbelastning: 200 kgMått: 1,5 meter i diameter, 2,4 meter hög. Vikt: 5 kgNerpackad i den medföljande förvaringspåsen mäter Cacoon cirka 80 x 17 cmSlitstarkt och vattenavvisande tyg, 285 g/m2 Material: fäste i anodiserad aluminium, nylonrep, tyg i 65% polyester och 35% bomullMinsta utrymme som krävs för upphängning: 2,45 m i höjd och 1,6 m i diameter (rekommenderat: 2,7 m i höjd och 2,25 m i diameter)Enkel att montera, kräver inga verktyg (avser montering utomhus, exempelvis i ett träd)Kan användas både utom- och inomhusTål maskintvätt (30°C)Modell: Cacoon SingleObservera! Cacoon är ingen gunga utan avsedd för avkoppling!Observera! Det medföljer inte krok eller fäste för att hänga upp Cacoon inomhus! Ska du däremot hänga Cacoon i ett träd eller liknande klarar du dig med de medföljande tillbehören!Innehåll i förpackningen:Cacoon hängkojaRep och 8 ringar (för upphängning i träd eller liknande)FörvaringspåseBruksanvisning (engelska, tyska, franska, spanska, italienska, nederländska)Cacoon Hängkoja Brun

Tesla Instant Hybrid Wheels

Tesla Instant Hybrid Wheels
2 995 kr

Hybridbil. Smaka på ordet. Frihet. Framgång. Förändring. Allt det där du vill ha. Du tycker att du sitter fast i en dieselosande dinosaurie. Eller ja, egentligen är det väl inget fel på din nuvarande bil. Den rullar, den är bekväm och den tar dig från punkt A till punkt B. Fast du vill ju längre än så. Med Tesla Instant Hybrid Wheels byter du ut bilens bakhjul till specialhjul med inbyggda elmotorer ? låt ingenting stå i vägen för dig när du vill ha en hybridbil!Med Tesla Instant Hybrid-hjulen upplever du fördelarna med en hybridbil ? utan att behöva köpa en helt ny bil! Hjulen har inbyggda elmotorer som tar dig 78 km på en laddning, och använder den hypermoderna Hybrid2Go-tekniken framtagen av elbilstillverkaren Tesla. I den tillhörande appen kan du slå på och av eldriften medan du kör. Tack vare sin unika och flexibla infästning passar Instant Hybrid för del allra flesta personbilar, oavsett märke och modell. Tesla Instant Hybrid är det självklara valet för dig som vill njuta av frihetskänslan i modern teknik, utan att för den sakens skull köpa en helt ny bil! Fakta om Tesla Instant Hybrid WheelsFörvandla din bensin- eller dieselbil till en hybridbil med dessa fälgar med inbyggda motorer! Förpackningen innehåller två kompletta bakhjulEnkel installation och tydlig bruksanvisning!Tillhörande app låter dig slå på och av eldriften medan du körFlexibel infästning, passar de allra flesta personbilar oavsett märke och modell (ej SUV)Räckvidd: 78 km på en laddning17 aluminiumfälgar, sommardäck medföljer Drivs av två 14 kWh-batterier, laddtid cirka 3 timmarFörpackningen innehåller:2 fälgar med inbyggda elmotorer2 däckStrömadapter med laddkabel (5 meter lång), ansluts till vanligt vägguttagBruksanvisning (engelska)Tesla Instant Hybrid Wheels

Zenkuru Massagedyna

Zenkuru Massagedyna
2 995 kr

Haft en stressig dag? Känns ryggen trött, ländryggen öm och nacken spänd? Dags att ge dina hårt arbetande muskler en välbehövlig paus, och du behöver inte ens komma ihåg att boka tid hos en massör! Sätt dig bara till rätta på massagesitsen i soffan, fåtöljen eller kontorsstolen och låt hela kroppen njuta av lyxig och avkopplande shiatsu-massage! Zenkuru Massagedyna med värme har roterande massagekulor för både nacke och rygg. Dessutom har sätet vibration och luftkuddar som behagligt masserar dina höfter och lår ? snacka om att hela kroppen kopplar av! Välj mellan massage för hela ryggen, ländryggen eller skuldrorna, med fjärrkontrollen anpassar du shiatsu-massagen helt efter dina önskemål! Koncentrera den till en specifik del av ryggen, styr massagekulorna i höjdled, slå av och på både värme och vibration ? du hör ju själv hur skönt det låter!Att koppla av i Zenkuru Massagedyna är som att ha en väldigt duktig och lyhörd massör tillgänglig hemma ? redo när dina muskler behöver det som bäst! Fakta om Zenkuru MassagedynaMassagesits med värme, vibration och många inställningsmöjligheter!Shiatsu-massage ? avkopplande och djupgående massage!Masserar nacke, skuldror, rygg, höfter och lårens baksidaFörbättrar blodcirkulationen och minskar muskelspänningar och ömhetLindrar neuropatisk smärta och muskelvärkMassagekulor med värme för nacke och rygg13 luftkuddar för luftkompressionsmassage av höfter och lår, ställbart tryckVibrerande säte masserar höfter och lår i tre olika styrkorMassagekulorna för ryggen är ställbara i höjdled Styrs med fjärrkontroll, många inställningsmöjligheter för att koncentrera massagen på ett speciellt ställe eller massera hela kroppen!Automatisk avstängning efter 15 minuterFästs på en vanlig stol med medföljande spänne, kan även användas i fåtölj och soffaMått: ryggdelen är 78 x 50 x 20 cm, sätet är 40 x 55 x 3 cm Vikt: 8 kgEffekt: 60W, spänning: 12VAnsluts med den medföljande sladden till vanligt vägguttag, 230VTål ej tvättmaskin, men kan torkas av med fuktig trasaObservera! Ej avsedd för användning i bil!I förpackningen:MassagesitsFjärrkontroll Adapter och sladd för anslutning till vägguttagManual (svenska, danska, norska, finska, engelska, tyska)Manual på svenska, danska, norska, finska, engelska och tyska kan laddas ner härZenkuru Massagedyna

Denver El-Scooter

Denver El-Scooter
2 995 kr

Va, promenerar du fortfarande?! Nuförtiden finns det ju så vansinnigt mycket effektivare sätt att förflytta sig på, typ svävande brädor och intergalaktiska portaler. Eller ja, kanske inte just idag. Däremot finns det el-scootrar, och det är ju nästan samma sak! Denver El-scooter har en maxhastighet på cirka 20 km/h och du kan färdas upp till 1,2 mil på en laddning. Och du, du behöver inte ens sparka ? du gasar genom att vrida på handtaget! Mycket roligare, och som bonus blir inte dina skosulor lika slitna som förr! På styret finns elektrisk broms och en display som visar hastighet och sträcka. Det har du ju inte direkt koll på när du promenerar! Den elektriska kickbiken har en hopfällbar aluminiumram ? perfekt för dig som pendlar och vill rulla till tåget! Och för dig som vill rulla ut och göra några ärenden på lunchen! Och för dig som vill förflytta dig miljövänligt! Säg hej till ett roligare sätt att förflytta sig mellan punkt A och B, helt enkelt! Fakta om Denver El-scooterSwisha fram på en eldriven sparkcykel!Vikbar och lätt att bära med sigGasreglage, elektrisk broms och display på styretElektrisk broms för framhjulet, mekanisk fotbroms för bakhjuletDigital display visar hastighet, sträcka och batteristatus Modell: Denver SCO-65100250W motorMaxhastighet cirka 20 km/hMaxsträcka per laddning: upp till 12 km (beroende av belastning, väglag och temperatur)Maxbelastning: 100 kgKlarar 20° stigning6,5 gummihjulAluminiumramLED-ljus framDrivs av ett återuppladdningsbart batteri, 4000mAhLaddtid: 2-3 timmarMått (uppfälld): 97 x 42 x 108 cmMått (ihopvikt): 108 x 42 x 28 cmVikt: 8,9 kgRengöring: torkas av med fuktig trasaElektrisk kickbike får köras överallt där du får cyklaAnvänd skor när du åker el-scooterObservera! Viss montering av styret krävs före första användningRekommenderas från 14 år Innehåll i förpackning:Denver el-scooterAdapter och strömkabel anpassat för vanligt hushålls-uttagManual på svenska, danska, tyska, engelska, franska, finska, polska, nederländska, portugisiska, italienska och spanskaDenver El-Scooter

Vooni Boombox Vit

Vooni Boombox Vit
2 495 kr

Marken skakar, fönsterrutorna skallrar och grannarna undrar vad det är som mullrar. Nej, det är inte Godzilla som far fram ? det är du som maxar festen med Vooni Boombox! Det här monstret till högtalare går bäst att beskriva som resultatet av en kärleksaffär mellan en bluetooth-högtalare på steroider och en riktigt grym bergsprängare från 80-talet! Den är högljudd och jättestor ? ta den med dig vart du än går så är partyt aldrig långt borta!Förutom sin iögonfallande storlek och retrodesign så har boomboxen en snygg LED-display som ger ljuseffekter i takt med musiken. Du kan såklart växla mellan olika equalizer-lägen och justera basgunget för att maxa ljudet! Sugen på att sjunga själv? Fatta den medföljande micken och släpp loss karaokedjuret inom dig!Likt ett monster så sväljer Vooni Boombox det mesta ? vill du spela upp musik från din smartphone via bluetooth eller via AUX-ingång! Inga problem! Har polaren med sig ett USB-minne fyllt med grymma låtar? Din Boombox fixar det också, och råkar polaren ha kass musiksmak skiftar du enkelt till radio! Vooni Boombox är ett mobilt högtalarsystem vars attityd är minst lika kaxig som din egen! Fakta om Vooni BoomboxMobilt högtalarsystem med mikrofon, ljuseffekter och många häftiga funktioner! LED-display, ljuseffekter som rör sig i takt med musiken?. Lampan börjar synas vid högt ljud och bas?. ?Anslut telefon, mp3-spelare eller surfplatta via bluetooth eller AUX-sladd för att spela upp musikJusterbar bas, diskant och eko-effekt för mikrofonValbar mikrofonprioritet ? sänker automatiskt volymen för musiken när mikrofonen användsFM-radioFjärrkontroll (IR) medföljer ? många inställningsmöjligheter och flera equalizerlägen!Mikrofonutgång och gitarrutgång om du vill ansluta egna tillbehörAUX ingång och utgångUSB-port och plats för SD-kort: spela upp musik från USB-minne eller minneskort! Högtalare: 2 x 10 bas och 2 x 4 diskanthornEffekt: 120W, 4 ohmDrivs av ett 12V/12Ah batteri, laddas med medföljande adapter (ansluts till vägguttag, 220 ? 240V / 50Hz)Speltid: upp till 12 timmar Fjärrkontrollen drivs av 2 AAA-batterier (medföljer ej men kan köpas här på sidan)Mått: 90 x 16 x 45 cmVikt: cirka 21 kgPraktiskt bärhandtagInnehåll i förpackningen:Vooni BoomboxTrådlös mikrofon (ansluts via bluetooth)FjärrkontrollAdapter och kabel för laddningManual (svenska, engelska, danska, norska, finska, tyska)Manual på på svenska, engelska, danska, norska, finska och tyska kan laddas ner härVooni Boombox Vit

Vooni Boombox Svart

Vooni Boombox Svart
2 495 kr

Marken skakar, fönsterrutorna skallrar och grannarna undrar vad det är som mullrar. Nej, det är inte Godzilla som far fram ? det är du som maxar festen med Vooni Boombox! Det här monstret till högtalare går bäst att beskriva som resultatet av en kärleksaffär mellan en bluetooth-högtalare på steroider och en riktigt grym bergsprängare från 80-talet! Den är högljudd och jättestor ? ta den med dig vart du än går så är partyt aldrig långt borta!Förutom sin iögonfallande storlek och retrodesign så har boomboxen en snygg LED-display som ger ljuseffekter i takt med musiken. Du kan såklart växla mellan olika equalizer-lägen och justera basgunget för att maxa ljudet! Sugen på att sjunga själv? Fatta den medföljande micken och släpp loss karaokedjuret inom dig!Likt ett monster så sväljer Vooni Boombox det mesta ? vill du spela upp musik från din smartphone via bluetooth eller via AUX-ingång! Inga problem! Har polaren med sig ett USB-minne fyllt med grymma låtar? Din Boombox fixar det också, och råkar polaren ha kass musiksmak skiftar du enkelt till radio! Vooni Boombox är ett mobilt högtalarsystem vars attityd är minst lika kaxig som din egen! Fakta om Vooni BoomboxMobilt högtalarsystem med mikrofon, ljuseffekter och många häftiga funktioner! LED-display, ljuseffekter som rör sig i takt med musiken?. Lampan börjar synas vid högt ljud och bas?. ?Anslut telefon, mp3-spelare eller surfplatta via bluetooth eller AUX-sladd för att spela upp musikJusterbar bas, diskant och eko-effekt för mikrofonValbar mikrofonprioritet ? sänker automatiskt volymen för musiken när mikrofonen användsFM-radioFjärrkontroll (IR) medföljer ? många inställningsmöjligheter och flera equalizerlägen!Mikrofonutgång och gitarrutgång om du vill ansluta egna tillbehörAUX ingång och utgångUSB-port och plats för SD-kort: spela upp musik från USB-minne eller minneskort! Högtalare: 2 x 10 bas och 2 x 4 diskanthornEffekt: 120W, 4 ohmDrivs av ett 12V/12Ah batteri, laddas med medföljande adapter (ansluts till vägguttag, 220 ? 240V / 50Hz)Speltid: upp till 12 timmar Fjärrkontrollen drivs av 2 AAA-batterier (medföljer ej men kan köpas här på sidan)Mått: 90 x 16 x 45 cmVikt: cirka 21 kgPraktiskt bärhandtagInnehåll i förpackningen:Vooni BoomboxTrådlös mikrofon (ansluts via bluetooth)FjärrkontrollAdapter och kabel för laddningManual (svenska, engelska, danska, norska, finska, tyska)Manual på på svenska, engelska, danska, norska, finska och tyska kan laddas ner härVooni Boombox Svart

Vooni Boombox Blå

Vooni Boombox Blå
2 495 kr

Marken skakar, fönsterrutorna skallrar och grannarna undrar vad det är som mullrar. Nej, det är inte Godzilla som far fram ? det är du som maxar festen med Vooni Boombox! Det här monstret till högtalare går bäst att beskriva som resultatet av en kärleksaffär mellan en bluetooth-högtalare på steroider och en riktigt grym bergsprängare från 80-talet! Den är högljudd och jättestor ? ta den med dig vart du än går så är partyt aldrig långt borta!Förutom sin iögonfallande storlek och retrodesign så har boomboxen en snygg LED-display som ger ljuseffekter i takt med musiken. Du kan såklart växla mellan olika equalizer-lägen och justera basgunget för att maxa ljudet! Sugen på att sjunga själv? Fatta den medföljande micken och släpp loss karaokedjuret inom dig!Likt ett monster så sväljer Vooni Boombox det mesta ? vill du spela upp musik från din smartphone via bluetooth eller via AUX-ingång! Inga problem! Har polaren med sig ett USB-minne fyllt med grymma låtar? Din Boombox fixar det också, och råkar polaren ha kass musiksmak skiftar du enkelt till radio! Vooni Boombox är ett mobilt högtalarsystem vars attityd är minst lika kaxig som din egen! Fakta om Vooni BoomboxMobilt högtalarsystem med mikrofon, ljuseffekter och många häftiga funktioner! LED-display, ljuseffekter som rör sig i takt med musiken?. Lampan börjar synas vid högt ljud och bas?. ?Anslut telefon, mp3-spelare eller surfplatta via bluetooth eller AUX-sladd för att spela upp musikJusterbar bas, diskant och eko-effekt för mikrofonValbar mikrofonprioritet ? sänker automatiskt volymen för musiken när mikrofonen användsFM-radioFjärrkontroll (IR) medföljer ? många inställningsmöjligheter och flera equalizerlägen!Mikrofonutgång och gitarrutgång om du vill ansluta egna tillbehörAUX ingång och utgångUSB-port och plats för SD-kort: spela upp musik från USB-minne eller minneskort! Högtalare: 2 x 10 bas och 2 x 4 diskanthornEffekt: 120W, 4 ohmDrivs av ett 12V/12Ah batteri, laddas med medföljande adapter (ansluts till vägguttag, 220 ? 240V / 50Hz)Speltid: upp till 12 timmar Fjärrkontrollen drivs av 2 AAA-batterier (medföljer ej men kan köpas här på sidan)Mått: 90 x 16 x 45 cmVikt: cirka 21 kgPraktiskt bärhandtagInnehåll i förpackningen:Vooni BoomboxTrådlös mikrofon (ansluts via bluetooth)FjärrkontrollAdapter och kabel för laddningManual (svenska, engelska, danska, norska, finska, tyska)Manual på på svenska, engelska, danska, norska, finska och tyska kan laddas ner härVooni Boombox Blå

Ocean Xplorer Undervattensskoter

Ocean Xplorer Undervattensskoter
2 495 kr

Dyka, snorkla eller glida runt likt en Bond-skurk under vattnet? Oavsett vad du trivs bäst med kommer du gilla undervattensskotern Ocean Xplorer! Detta är en så kallad DPV, diver propulsion vehicle ? greppa handtagen och låt den dra dig genom vattnet medan du sprattlar med fötterna. Det är både roligare och effektivare än att simma för egen maskin! Du orkar förflytta dig längre sträckor och kan utforska nya ställen på dykturen. Ocean Xplorer har justerbar flytkraft som du ändrar beroende på om du vill glida på ytan eller dyka djupare ner i vattnet. Undervattensskotern fungerar ner till 10 meters djup och har en maxhastighet på 4,8 km/timme. Det fulladdade batteriet håller i upp till en timme, så det är hög tid att sluta snorkla runt i badkaret och istället ge dig ut och utforska närmsta hav, sjö eller pool! Oavsett om du vill ha draghjälp när du snorklar eller dyker, eller tröttnat på att bara guppa runt på samma ställe blir undervattensskotern en succé på din nästa tur! Havet är djupt, och du är redo att utforska det! Fakta om Ocean Xplorer UndervattensskoterGlid fram genom vattnet med en undervattensskoter!Greppa handtagen, sprattla med fötterna och låt skotern dra dig framåt i vattnetOcean Xplorer är en så kallad DPV ? diver propulsion vehiclePerfekt för bad, snorkling och dykning, fungerar i pool, hav och sjöJusterbar flytkraft för användning på eller under ytanMax dykdjup: 10 meterMax hastighet: 4,8 km/timmeEffekt: 300 WBatteri: 6aH, 24V återuppladdningsbart blybatteriKörtid: 40-60 minuter på en full laddningLaddningstid: 6-10 timmarMått: 60 x 36 x 31 cmVikt: 7,5 kg (inkl. batteri)Lägsta rekommenderade ålder: 16 årFörpackningen innehåller:Ocean Xplorer undervattensskoter med batteriTätande O-ringSmörjfettStrömadapter för laddningManual (svenska, danska, norska, finska, tyska, engelska)Manual kan även laddas ner härOcean Xplorer Undervattensskoter

Porsche 4-cylindrig Carreramotor Byggsats

Porsche 4-cylindrig Carreramotor Byggsats
2 495 kr

Bilmodeller och deras motorer har kommit och gått genom åren, men Porsche 547 har fortfarande en speciell plats i racingvärlden! Den 4-cylindriga Carreramotorn har puttrat under huven på bland annat vrålsnygga 550 Spyder och gett Porsche åtskilliga racingsegrar. Men visst känns det lite tråkigt att hålla den ikoniska motorn undangömd, och med denna Porsche-modell sätter du Carreramotorn i det rampljus den förtjänar! Byggsatsen följer motorns originalritningar, har 300 delar och flera rörliga komponenter. För att du ska kunna njuta av den tyska ingenjörskonsten fullt ut är delar av motorn transparenta ? se hur vevaxeln roterar och ventilerna öppnas när du startar motorn! Gnistorna i cylindrarna simuleras med hjälp av lysdioder. För att maxa Porsche-upplevelsen har modellen även en ljudmodul som ger ifrån sig originalljudet från motorn. Modellen är batteridriven och monteras utan lim. Det medföljande häftet är fullspäckat med nördig bakgrundsinfo om den ikoniska motorn ? det här är helt enkelt det ultimata modellbygget för Porsche-fantasten! Är det istället Porsche 911 som är din drömbil måste du såklart spana in byggsatsen med en 6-cylindrig Boxermotor!Fakta om Porsche 4-cylindrig Carreramotor ByggsatsByggmodell av den klassiska motorn från Porsche CarreraPerfekt modellbygge för Porsche-fantasten!Officiell licensierad Porsche-produkt som följer originalritningarnaModell i skala 1:3 med 300 bitarMotor-modellen har flera rörliga komponenter, exempelvis vevaxel, kolvar och ventilerTransparenta delar gör det möjligt att se delar av motorn som annars är doldaGnistorna i cylindrarna simuleras med lysdioderLjudmodul med det klassiska ljudet från CarreramotornModellen skruvas ihop och monteras helt utan limIhopbyggd mäter motormodellen 27,5 x 28,5 x 28 cmVikt: cirka 4,1 kgKräver 3 st AA-batterier (medföljer ej men kan köpas här på sidan)Material: plastRekommenderas från 14 årFörpackningen innehåller:Byggmodell i 300 delarHäfte med bygginstruktioner och Porsche-fakta (text på engelska och tyska)Porsche 4-cylindrig Carreramotor Byggsats

LaMetric Time Smart Instrumentpanel

LaMetric Time Smart Instrumentpanel
2 299 kr

Säg hej till LaMetric Time ? en smart kontrollpanel för ditt uppkopplade liv!Det där uppkopplade livet vi lever ställer nämligen en del krav på att hänga med. Det trillar in ett mail här, du får några nya följare på Instagram där. Du vill styra ditt smarta hem med uppkopplade lampor, hålla koll på möten på jobbet och visst vill du lyssna på musik när du vaknar också? Men va? Kontrollpanel?! Jovisst, i den här lilla prylen gömmer sig både bluetooth-högtalare och en display med snygg pixelgrafik. Men nu till det riktigt smarta: LaMetric Time är uppkopplad till WiFi och i LaMetrics app styr du vilka funktioner din kontrollpanel ska ha. Radio, väder och klocka är bara början! Ditt nyhetsflöde? Notiser för e-post? Hur många Instragramföljare du har? Inga problem! Via tjänster som SmartThings och IFTTT kan du skapa händelsekedjor och anpassa kontrollpanelen efter dina behov! Använd LaMetric hemma som en display och kontroll för smarta enheter ? samma pryl som väcker dig till musik visar nyhetsnotiser och låter dig kontrollera belysningen! LaMetric passar också fint på kontoret: bli mer produktiv när du snabbt får info om tweets, följare och nyheter! Du kan också placera LaMetric i butiken och engagera dina kunder med erbjudanden och uppmuntra dem att gilla din Facebook-sida. Fakta om LaMetric Time Smart InstrumentpanelFå koll på nyheter, sociala medier och ditt smarta hem med en smart instrumentpanel!Passar lika bra hemma som på företaget!Lägg till appar och få LaMetric att visa info som är relevant för dig! Se senaste mailet, antal Instagramföljare, aktiekursen eller senaste nyheterna med bara ett klick! Visar notiser om meddelande och samtal från din mobilAnpassa skärmen med rolig pixelgrafik och lägg in egna ikoner Väckarklocka med webbradio, visuell equalizer när musik spelas Bluetooth-högtalare med stereohögtalare och hörlursutgång, streama musik från din telefon Display: 8 x 8 färgpixlar, 29 x 8 vita pixlarVäxla mellan appar med knapparna på ovansidan, volymkontroll på sidanMått: 20,1 x 3,6 x 6,1 cm, vikt: 230 gramAnsluts till vägguttaget med medföljande kabel och adapter, sladdlängd: 150 cmKan röststyras med Alexa. Fungerar även med IFTTT, SmartThings och WigWag, har stöd för bland annat Sonos, Philips Hue, Netatmo och NestKräver WiFi och appen LaMetric Time som finns att ladda ner gratis till din smartphone, kompatibel med iOS (7.0 och senare) och Android (4.0.3 och senare)Fristående WiFi-enhet ? smartphone krävs endast för att göra inställningar, därefter fungerar LaMetric på egen hand Innehåll i förpackningen: LaMetric TimeMicro USB-kabel med adapter och kontakter (EU-kontakt, brittisk kontakt och nordamerikansk kontakt)Manual (engelska, franska, tyska, italienska, spanska, portugisiska, nederländska, polska, ryska, turkiska)LaMetric Time Smart Instrumentpanel

Glance Clock Smart Väggklocka Silver Grey

Glance Clock Smart Väggklocka Silver Grey
2 290 kr

Du tar upp telefonen, upptäcker att du har ett missat samtal och plötsligt har du sugits in i ett intressant inlägg på Facebook. Eller så ska du kolla när dagens möte börjar, men innan du vet ordet av det har du fastnat i ett oändligt flöde av nyhetsnotiser. Det är lätt att bli distraherad av telefonen, och det är precis därför du ska snegla på smarta väggklockan Glance Clock istället! På Glance Clocks urtavla påminns du om kalenderhändelser och får notiser om samtal, väder och annat viktigt från din smartphone. Helt perfekt om du vill jobba ostört med telefonen i tyst läge, men samtidigt inte vill riskera att missa viktiga samtal eller möten. Se dagens schema i olika färger så att du vet precis vad du har inplanerat vid olika tidpunkter, eller sätt en timer så meddelar Glance med ljud och ljus när timern går ut. Under tiden kan du jobba ostört utan att bli distraherad.Glance är kompatibel med IFTTT, så du kan enkelt anpassa klockans funktioner och synka den med andra appar och tjänster i ditt smarta hem. När det inte finns några notiser att visa uppför sig Glance som en vanlig, väldigt snygg väggklocka. Med Glance Clock blir du alltså inte distraherad i onödan, samtidigt som du inte missar något viktigt!Fakta om Glance Clock Smart VäggklockaFå koll på tillvaron med en smart väggklocka som visar notiser från din smartphone!Jobba ostört med telefonen i tyst läge ? Glance visar notiser om inkommande samtal, kalenderhändelser, timers med meraVisar notiser med animationer och ljud ? se vem som ringer, din kalender, väder med meraAnpassa urtavlan så att den visar precis den information du vill ha, när du behöver denAmbient light ? urtavlans ljusstyrka justeras automatiskt efter ljuset i rummetDrivs via den medföljande USB-sladden och adaptern som ansluts till vägguttagetSladdlängd: 3 meterKlockan har ett backup-batteri som räcker i cirka 2 dygnAnvänder bluetooth (lågenergi) för att ta emot information från din smartphone, när din smartphone inte är inom bluetooth-räckhåll fungerar Glance som en traditionell klockaKompatibel med IFTTT och appar som OpenWeather, Google Calendar, iCal med flera. Stöd för Amazon Alexa kommer under 2019Kräver smartphone/surfplatta och appen Glance Clock som finns att ladda ner gratis till Android (6.0 och senare) och iOS (9.0 och senare)Hål för väggupphängning på baksidan (krok/spik för upphängning medföljer ej)Mått: 22,8 cm i diameter, 2,9 cm tjockVikt: cirka 500 gramMaterial: plast, textilöverdrag på urtavlanFörpackningen innehåller: Glance klockaUSB-kabel med strömadapter för vägguttagSnabbstartguide (engelsk text)Glance Clock Smart Väggklocka Silver Grey

 
 

Skriv och tryck Enter.

Till toppen