Konferensresa till den trendiga och färgsprakande staden Lissabon


Vilka är fördelarna med att välja en konferensresa till Lissabon och Cascais?

Konferensresa Lissabon så får man både storstadens liv och rörelse samt möjligheten att uppleva havsbrisen vid Atlanten. Staden har mycket bra hotellalternativ för både stora och små konferenser. Lissabon är en vacker stad som ligger på sju kullar vid nordsidan av Mar da Palha. Floden Tejo har sitt utlopp i Atlanden där. Man kan både välja att uppleva mer liv och rörelse om man väljer att bo i själva Lissabon. Vill man däremot ha det lite lugnare så rekommenderas att bo i vackra Cascais.

Hotell, boende och mat

Staden Lissabon, med sin spännande arkitektur och rika nattliv, har bra med hotell för olika typer av konferensmöjligheter. Boende på hotell finns både i de centrala delarna och i de charmiga utkanterna. Från Lissabon når man på ca 40 min de charmiga kustorterna Estoril och Cascais, med fantastiska havspooler, sandstränder, restauranger och små butiker. Staden har ett stort utbud av restauranger där man kan prova sig på det portugisiska köket och ett väldigt levande nattliv. En proteinkälla som toppar menyerna är fisk och skaldjur tack vare närheten till havet. Trevliga caféer och kiosker finns det oftast i många av Lissabons parker och utkiksplatser. Här kan man slå sig ner och beställa något gott att dricka. Två exempel på parker är Jardim da Estrela och Jardim do Torel.

Vad erbjuder en konferensresa?

Varför inte boka en helt unik konferensresa där det finns utrymme både för kreativa samtal som vacker natur, fantastiska stränder med sol och bad, långa promenader, sportaktiviteter, mysiga barer och restauranger. I Cascais finns till exempel bland de mest kända stränderna och naturparken Sintra-Cascais vackra natur där man kan promenera tillsammans. När man väljer en konferens- och specialresa så blir självklart resandet något utöver det vanliga. Deltagarnas egna intressen lyfts fram och man får hjälp med och föreslås olika aktiviteter, guider och konferensmiljöer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 2 =

Skriv och tryck Enter.

Till toppen