Ge bort en riktigt fin och personlig bröllopspresent!

[Inlägget är skrivet i samarbete med Getpersonal.se]

När du vill ge bort en riktigt fin och kärleksfull bröllopspresent så välj en gåva som är personlig, det vill säga något som du vill ska betyda något riktigt speciellt. Ett tips är att låta gravera in en betydelsefull och vacker text som du vet mottagaren/mottagarna kommer förstå tanken med och glädjas över. Kanske ett par extra fina glas med stilfull och personlig gravyr, det gör din present extra väl mottagen. På Getpersonal.se finns till exempel snygga champagneglas, vin- och champagnekylare i glas eller rostfritt stål, vackra ljuslyktor perfekta för uterum, sommar som vinter, olika sorters bastuhinkar för de som gillar bastubad, eleganta champagnesablar i olika stilar och mycket annat som passar perfekt som bröllopspresent.

Tips på några enligt mig riktigt fina bröllopsgåvor är de vackra champagneglasen LSA Moya. Handgjorda eleganta champagneglas som går att gravera med egen personlig text. Tillverkade av soda-limeglas, vilket är blyfritt. Glasen levereras till dig i presentkartong. En annan favorit är den stämningsfulla ljuslyktan Holmen Kaya 55 cm som passar lika bra inomhus som i ett uterum eller på en altan. Andra glas som verkligen är något extra är de läckra rosa champagneglasen LSA Sorbet Rose. Dessa eleganta och handgjorda champagneglas går naturligtvis också att gravera med personlig text och ge bort som bröllopsgåva.

Att beställa en graverad bröllopsgåva hos Getpersonal.se är väldigt enkelt och smidigt. Gå in på sidan där produkten finns som du vill köpa. Du skriver in din valda gravyrtext. Väljer sedan vilket typsnitt/teckensnitt samt textstorlek som du vill ha. Klicka sedan på spara. Getpersonal.se har alltid fri frakt och snabba leveranser och många nöjda kunder.

Gillar brudparet vackra handgjorda champagneglas och utsökt champagne så satsa på ett par, eller varför inte ett helt set, champagneglas i gåva. Sätt din egen prägel via din egen text. Andra exklusiva produkter som finns för personlig gravyr är till exempel smyckeskrin i olika storlekar och stilar, stilsäkra smycken och accessoarer i rostfritt stål, vackra skålar och uppläggningsfat i glas, öl- och vinglas samt vinkaraffer m.m. Men det är bara en liten del av allt som finns för personlig gravyr. Så om du vill ge bort något riktigt kärleksfullt i bröllopspresent så är en personlig present något som rekommenderas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + sju =

Relaterade inlägg

Skriv och tryck Enter.

Till toppen