Köpa bröllopspresent

Ge bort en kreativ och uppskattad bröllopspresent

Så är den då där. Dagen med stort D som din vän eller släkting har väntat på i månader, ja kanske år. Ett bröllop firas ofta med en hel del presenter som är till för att skapa det nya hemmet för de nygifta. Som inbjuden gäst kan det ibland kännas svårt att hitta den där ultimata presenten, trots att man dammsugit presentbutikerna och tittat på registreringslistorna. Här får du några tips på vad man kan ge.

Annorlunda, prisvärd och personlig

Har du tröttnat på att ge bort porslin, handdukar, lampor och annat opersonligt som frodas i butikerna och som de flesta andra gäster förmodligen också lagt beslag på i form av bröllopsgåvor? Tänk istället att få ge bort något unikt och kreativt som får brudparet att minnas just din gåva lite extra. Har du turen att känna bruden eller brudgummen väl, kanske du redan har en idé om vad han/hon uppskattar eller skulle bli road av. Dra nytta av den vetskapen!

Ge bort en upplevelse

Många brudpar väntar sig gåvor i form av prylar som hjälper till att forma deras nya hem, men de kan också glömma bort vikten av att fortsätta ta hand om sig själva och njuta av varandras närvaro när vardagen knackar på igen.

Kryssning i Skärgården

Därför kan det en kreativ upplevelse kunna vara uppskattad av brudparet. Det finns många speciella hotell i landet och utomlands, men för att undvika att brudparet ska bli tvungna att betala en dyr flygbiljett en viss tid efter ett påkostat bröllop, kan det vara en kul idé att ge bort en hotellnatt eller två på ett udda hotell i vårt eget land. Här nedan följer några romantiska och unika hotell att ta fasta på som även ger en speciell upplevelse.

  • Sala Silvergruva
  • Ishotellet
  • Tree Hotel

Andra upplevelser kan röra sig om en ballongflygning eller ett fallskärmshopp för det våghalsiga paret, en champagneprovning eller kanske två konsertbiljetter till brudparets favoritartist. En lax- och räkkryssning där det serveras havets läckerheter och spelas stämningsfull musik kan vara en annan upplevelse att ge bort. Om man bokar upplevelsen privat så kan det vara bra att snoka om datum passar m.m. Upplevelser som är ett presentkort kan användas och bokas in när det passar bröllopsparet.

Ge bort en romantisk massagebehandling för de nygifta

Oavsett var brudparet har valt att installera sig finns det sannolikt ett spa någonstans i närheten. Unna dina kära vänner en härlig avslappnande stund tillsammans med ett behandlingspaket för en heldag, där de kan fortsätta diskutera framtiden och njuta av knådande händer och bubbelbad.

Trädet som växer sig lika stor som kärleken

Om du i alla fall propsar på att ge brudparet något till hemmet, kan ett symboliskt träd vara en fin present. Det kan ställas på balkongen, i trädgården eller i vardagsrummet och kan vara ett litet apelsinträd, äppelträd eller bärbuske som med tiden kommer att växa sig lika stor som brudparets kärlek. Det enda de behöver göra är att ta hand om det ordentligt – precis som varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 18 =

Relaterade inlägg

Skriv och tryck Enter.

Till toppen