Felkodsläsare till din bilHar du en bil som gått sönder och du vill veta vad felet är så kan en felkodsläsare till din bil vara den perfekta lösningen. Felkodsläsare fungerar på bilmodeller med stöd för standarder som används för bildiagnostik. Via dessa läsare går det att felsöka och diagnostisera din bil efter eventuella felkoder helt på egen hand. System som den går igenom kan till exempel vara SRS, parkeringsbroms, motorlampor, bromsar, diesel, bensin, LARM, AC, Instrument och mycket mer. Efter bildiagnostik kan man exempelvis återställa/släcka ABS-lampor, motorlampor, servicelampor, krockkuddar och mycket annat.

Diagnosverktyg för din bil

Diagnosverktyg som har utrustats med stöd för Wifi ger möjlighet att sända information om din bil direkt till din mobiltelefon. Foxwell NT680 – felkodsläsare för alla system är fullt ut automatiserat och söker igenom fordonet efter felkoder samt presenterar detta enkelt i en överskådlig tabell. Produkten uppfattar automatiskt vilken bilmodell som den ansluts till. Den har en tydlig bakgrundsbelyst färgdisplay på 4.3 tum och använder Foxwells lättnavigerade rutnäts-gränssnitt med tydliga ikoner. Felkodsläsaren är kompatibel med all kända bilmärken och kan läsa och nollställa/släcka felkoder från alla bilens olika system.

Uppdatering av mjukvara samt bilmodeller som stöds

Felkodsläsaren Foxwell NT680 har även en automatisk live-uppdateringsfunktion vilket gör att kodläsaren uppdateras med de senaste uppgraderingarna av mjukvaran. Den här uppdatering fungerar genom att det medföljande minneskortet tillfälligt kopplas ur felkodsläsaren som sen ansluts till din dator. Programvaran som medföljer sköter sedan uppgradering och anpassning av ditt diagnosverktyg automatiskt. Några av de bilmodeller som stöds är exempelvis Audi, BMW, Citroen, Dacia, Ford, Fiat, Jaguar, Mercedes Benz, Mini, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Volvo och VW.

Felkodsläsare, som snabbt hjälper dig att få information om tillståndet hos din bils många elektriska system, hittar du ett stort utbud av hos Prylstaden.se. Här hittar du mängder av olika felkodsläsare i varierande prisklass. Prylstaden har även över 10 000 produkter inom övervakning, bildiagnostik, åtelkameror och mycket annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 3 =

Relaterade inlägg

Skriv och tryck Enter.

Till toppen