Euroflorist.se

Euroflorist är en blomsterförmedlare. De levererar buketter och andra produkter direkt hem till den person som man vill ge blommorna till. De är alltså ett blombud, som erbjuder blommor i olika kategorier och prisklasser. Euroflorist har sysslat med blomsterförmedling ända sedan 1982 och de är idag en av de ledande aktörerna på marknaden. De finns idag också i många andra länder runt om i världen. Förutom blommogram så erbjuder de också presentkort som man kan köpa för att ge bort. Det kan vara ett bra alternativ om en person fyller jämnt och kanske får jättemycket blommor på en och samma dag annars. Med ett presentkort så kan han eller hon då välja att köpa blommor när han eller hon själv känner för det.

Stort utbud att välja bland

Man kan välja olika kategorier, som nyfödd, till brudparet, födelsedag, kärlek och krya på dig, men självklart kan man välja den bukett som man tycker är snyggast oavsett kategori. Att välja blombuketter på en dataskärm istället för i en fysisk butik kan kanske kännas konstigt först, men blommorna är lika fina som på bilderna. Det finns många anledningar till varför man kan vilja uppmärksamma någon med en blomma och oavsett anledning så finns det mycket att välja bland på Euroflorist.

Praktisk info

Att beställa blommor via Euroflorist är väldigt enkelt. Man börjar med att leta upp vilken produkt man vill ge bort. Därefter klickar man på köp-knappen och då kommer man till ett formulär där man anger adressen till den person som ska få blommorna. Det räcker med att skriva in telefonnumret till den person som ska få blommorna och så letar Euroflorists sökfunktion själv upp adressen. Man kan också välja ett datum för leveransen. Dock kan man inte välja vilken tid som blommorna levereras, utan endast dag. Men får också ange ifall man tillåter att blombudet hänger blommorna på dörren eller levererar dem till en granne ifall den som ska ha blommorna inte är hemma vid leveransen. Förutom blommorna kan man välja att lägga till en present, till exempel skraplotter eller en blomvas. Därefter så är det dags att betala för blommorna och det finns flera betalningsalternativ att välja bland, som faktura eller kreditkort. Till de flesta orter sker leveranserna mycket snabbt, på en del orter kan man beställa så sent som klockan 18 på vardagar och ändå få blommorna levererade samma dag. Det man måste tänka på när man beställer är att 99 kronor tillkommer som fraktkostnad för de blommor man beställer.

euroflorist

Skriv och tryck Enter.

Till toppen