tandblekning hemma

Ett vackert leende med tandblekning hemma


Många drömmer om att ha ett vackert leende med vita tänder. För att få detta krävs dock vanligtvis en tandblekning. Dagens levnadsvanor med kaffe och vin gör att tänderna får en mörkare nyans, vanligtvis med fläckar som inte är särskilt klädsamma. Det finns dock många som avstår från att gå till en klinik för att bleka tänderna på grund av det höga priset. Långt ifrån alla har råd att låta en tandläkare utföra en tandblekning. Det behöver dock inte betyda att du måste avstå från tandblekning helt och hållet.

Blek tänderna hemma

Du behöver inte gå till en tandläkare för att bleka dina tänder. Det finns nämligen gott om produkter som kan användas för tandblekning i hemmet. Det finns olika varianter, och det bästa du kan göra är att utvärdera de alternativ som finns. Du kommer upptäcka att det finns såväl skenor som pennor som kan användas. Du kan naturligtvis besöka någon av de jämförelsesajter som finns online, för att jämföra olika produkter inom denna kategori. Där kan du se vilka prisskillnader som finns, men du kan även ta del av omdömen och recensioner. Dessa kan hjälpa dig att avgöra vilka alternativ som kan vara relevanta för dig.

Så väljer du tandblekningsprodukt

Så väljer du tandblekningsprodukt

Du behöver naturligtvis inte förlita dig enbart på jämförelsesajter när du ska välja tandblekningsprodukt. Du kan även göra egna jämförelser. För att du ska kunna göra ett bra val är det dock viktigt att du vet vad du ska titta efter när det är dags att göra ditt val. Det kan till exempel vara en god idé att leta efter produkter som är fria från väteperoxid. Numera finns det gott om tandblekningsprodukter som är fria från sådant innehåll. Dessa är att föredra eftersom de är betydligt mer skonsamma för tänderna och dess emalj. Avsaknaden av väteperoxid gör också produkterna billigare, vilket brukar uppskattas.

Så lång tid tar det att se skillnad

Något som du förmodligen vill veta är hur lång tid det tar innan du börjar se skillnad, när du bleker tänderna hemma. Det kan variera något från en produkt till en annan. Många gånger kan du se skillnad redan efter första blekningen, även om du då inte uppnått full effekt. Det krävs ofta regelbunden användning under några veckors tid innan du ser den fulla effekten. Då kan du se det vackra leendet som du har drömt om. Det är dock viktigt att komma ihåg att du kommer att behöva bleka tänderna igen så småningom, eftersom kaffe, te och andra saker du äter och dricker kommer ge nya fläckar på tänderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + fyra =

Relaterade inlägg

Skriv och tryck Enter.

Till toppen