En speciell present – medial vägledning


Vi har ofta köpt presentkort till nära och kära vid födelsedagar. Det har då varit presentkort till massage eller annan avslappnande spabehandling. Idag går många till gymkedjor som Friskis & Svettis där man till exempel gymmar, tränar spinning eller går på gruppträning. Man kanske går till en massör eller kiropraktor för att mjuka upp muskler och låsningar. Vi gör det för att må bra. Vi tar hand om våra kroppar.

Fokusera på dina egna tankar och sinne

Ibland kan vi behöva fokusera på sinnet och fundera lite över hur livet ser ut för en. Man kanske funderar över om man ska fortsätta med livet som tidigare eller göra några förändringar. Det behöver ju inte betyda stora förändringar. Man kanske vill få hjälp med att lära sig se nya vägar och finna sinnesfrid. Här handlar det om att träna sin mediala intuition. Medial vägledning ska vara en positiv upplevelse. En upplevelse där man med öppet sinne låter berättelsen ge nya insikter och tankar.

Hur arbetar ett medium?

Ett medium berättar till exempel att hen är som ett verktyg som förmedlar budskap. Som en radioapparat med rätt kanal inställd. Man är en kanal för information. En del kombinerar mediala förmågor och olika verktyg för att kunna ge klienten den hjälp hen kan få. De använder det som känns tryggt för just dem. Andra kan använda helt andra verktyg i sitt mediala arbete.

Samtalet kan börja med att ett medium berättar för klienten vilken information som inkommit från andevärlden. Sedan kan klienten få reflektera över vad som kommit upp. Enligt medium värderar andevärlden inte vad som är bra och dåligt. Eller vad som är rätt och fel. Det ska vara en vägledning till klientens bästa och till hens sanna natur och livsväg.

En speciell present till sig själv eller en vän

Ibland behöver vi ge oss själva det vi behöver. Kanske är en medial vägledning det bästa du kan ge dig själv. Eller känner du någon som du verkligen vill ge en riktigt speciell present? Som du känner på dig skulle gilla att få en annorlunda och unik upplevelse. Då kan du ge bort en medial vägledning i present.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − åtta =

Relaterade inlägg

Skriv och tryck Enter.

Till toppen