Dekorera hemmet till nyår

Nu när vi börjar närma oss slutet av året så är nyårsfirandet något som många tänker på. Trots att vi just nu lever i coronatider och helst ska undvika stora firanden med många människor så betyder det inte att vi inte ska fira alls. Hur ditt firande än blir så är det kul att fixa till hemmet inför nyår för att få det att kännas sådär speciellt som det ska göra när man räknar in det nya året. Men hur ska man då dekorera sitt hem?

Färger till nyår

På julen så är det mycket dekorationer i rött och grönt och påsken brukar vi koppla till färgen gult. På nyår däremot så är det guld och silver som du ska satsa på. Dessa färger ger en lite mer lyxig känsla och gör så att tillfället känns speciellt och som ett riktigt firande.

Dekorera hemmet till nyår

Nyårsmiddag

För att få en lyckad nyårsmiddag så är såklart god mat det viktigaste. Men du kan även göra middagen extra pampig genom att dekorera den på rätt sätt. Som jag tidigare konstaterat så är färgerna guld och silver passande till nyår så varför inte införskaffa tallrikar och servetter i någon av dessa färger. Även engångsbestick och glas kan du matcha till de övriga nyårsdekorationerna för att få en enhetlig stil på din fest.

Dekorationer

För att göra ditt hem snyggt och redo för nyår så kan du exempelvis pynta med ballonger. Du kan ha ballonger med olika nummer som visar vilket år det är som nu ska påbörjas. Eller varför inte ballonger med bokstäver. På så sätt kan du exempelvis bokstavera ”Happy New Year” och sätta upp ballonger på en vägg. Serpentiner, girlanger och glitterdraperier är andra dekorationer som garanterat kommer att liva upp ditt hem med nyårskänsla.

Om du och ditt nyårsgäng vill liva upp stämningen ännu mer så kan ni ha på er partyhattar under firandet. När ni ändå är igång så kan ni även fullborda er nyårsklädsel med ett par roliga nyårsglasögon. Ni vet sådana med siffror som på ett flashigt sätt signalerar vilket år som kommer härnäst, om ni nu skulle glömma det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − 7 =

Relaterade inlägg

Skriv och tryck Enter.

Till toppen