Coolstuff.se

Coolstuff är ett företag som har specialiserat sig på att sälja olika, roliga prylar som passar bra som presenter. Företaget kallar sig själva för Sveriges prylmecka och det är en mycket talande beskrivning. Hos Coolstuff kan man hitta presenter för alla smaker och i alla prisklasser. Framförallt finns det roliga prylar där, sådana man inte hittar någon annanstans och sådana som kanske egentligen räknas som onödiga, men som ändå är användbara.

Stort utbud att välja bland

På Coolstuff finns ett enormt utbud. Prylarna är samlade under olika kategorier, som party, livsstil, retro, skoj, data, på jobbet, spel, teknik och upplevelser. Det finns massor av olika saker och det kan kännas lite svårt att hitta vad man behöver, vad är det egentligen för skillnad mellan kategorierna Skoj och Party till exempel. Men om man sitter ner i lugn och ro och klickar sig fram i utbudet så är det inga problem. Det speciella med prylarna på Coolstuff är att det är sådana prylar som man inte vet att man behöver dem förrän man får dem. Det innebär att de passar riktigt bra som presenter, eftersom de funkar också för personer som ’redan har allt’. Alla kunder kan ge betyg till produkterna som finns på sajten och dessa betyg kan man se intill produkterna, vilket är smart när man ska välja vad man ska köpa. Man kan till och med ladda upp bilder eller videos på de produkter man köpt och på så sätt så slipper man köpa grisen i säcken, utan man kan kolla vad de som köpt produkten tidigare tycker innan man själv bestämmer sig. En del av prylarna hos Coolstuff är dyra, men det finns å andra sidan gott om billigare alternativ också. Produkterna håller generellt sett också en hög kvalitet.

Praktisk info

Coolstuff är snabba att leverera produkterna som man beställt. Om man beställer innan klockan 15 så skickas varorna redan samma dag. Det innebär att även om man är ute i sista sekunden så kan man ändå ha chans att få sina produkter i tid. Coolstuff har en fraktavgift på 49 kronor, oavsett hur mycket man beställer. Man betalar med kort, postförskott eller faktura. En bra sak med att beställa hos Coolstuff är att man inte behöver betala någon fakturaavgift, något som annars är vanligt på många sajter. Coolstuff har öppet köp i hela 90 dagar. De har en kundtjänst som man kan kontakta via mail eller telefon om man stöter på några problem eller har några frågor. Coolstuff har också en fysisk butik i Malmö, för den som bor i närheten och gärna vill klämma och känna på prylarna innan köpet.

Coolstuff

Skriv och tryck Enter.

Till toppen