Ballonggas

Handla Ballonggas på nätet. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Köp Ballonggas billigt online.

 

Bra att känna till om ballonggas (helium)

Helium är ett grundämne, som fått numret 2 i det sk. periodiska systemet. Helium är en både färglös och luktlös ädelgas, vars kokpunkt är den lägsta av alla grundämnen. Det är dock inte ett ovanligt grundämne. Istället räknas det som det näst vanligaste grundämnet av alla i universum. Helium kan användas för en mängd olika ändamål, bland annat som drivgas i raketer, som värmeledare och kylmedel men det används även som ballonggas, vilket kanske är det användningsområdet som de flesta av oss som inte är vetenskapsmän är mest bekanta med.

Helium för detta ändamål var förr ganska ovanligt numera är det mer vanligt förekommande, vilket betyder att den som vill fylla många ballonger med helium exempelvis kan göra det ganska lätt. Det säljs nämligen färdiga heliumkit för feständamål av flera olika återförsäljare i Sverige idag, och ett sådant är därför lätt att skaffa om detta är något man är intresserad av.

Ett typiskt heliumkit består av en heliumbehållare, ett munstycke samt i vissa fall ballonger som passar ihop med munstycket.

Hur länge en ballong som fylls med helium hålls i luften beror lite på vad det är för ballong man fyller med detta. En latexballong svävar nämligen endast under en dag, medan en ballong tillverkad av folie kan sväva i ca. 4 dagar i genomsnitt.

Hur mycket helium man behöver köpa om man vill fylla ballonger med detta beror förstås på hur många ballonger det gäller. Dock kan det i regel vara svårt att hitta heliumpaket för enbart en eller ett par ballonger, utan istället rör det sig ofta om större antal än så.

För att hitta heliumpaket att köpa bör du öppna upp en sökmotor som Google och där söka efter detta. Tänk dock på att eftersom du kommer att få upp ett stort antal sökträffar på online butiker som säljer detta så är det smart att jämföra exakt vad det är för produkt varje butik säljer samt till vilket pris innan köp. På så vis säkerställer du att du får hem det mest lämpliga alternativet för dig, till bästa möjliga pris.

 

Ballonggas Heliumkit med Ballonger (Liten Tub med 30 Ballonger)

Ballonggas Heliumkit med Ballonger (Liten Tub med 30 Ballonger)
395 kr

Nu kan du fylla rummet med ballonger inför kalaset...Ballonggas Heliumkit med Ballonger (Liten Tub med 30 Ballonger)

Ballonggas Helium

Ballonggas Helium
239 kr

Sitter du och tittar på en massa ouppblåsta ballon...Ballonggas Helium

 
 

Skriv och tryck Enter.

Till toppen